С настъпването на пролетта, настъпват градивни промени и на нашия сайт! Щастливи сме да Ви представим калкулатор, който ще Ви помогне сами да изчислите стойността на превода.

blank

Какво представлява калкулаторът?

Той е едно улеснение, което е създадено с цел лесно и бързо да отговаря на най-често задаваните въпроси:

  • За колко време ще бъде готов преводът?
  • Колко ще струва?

Структурата му дава възможност сами да прецените кой вариант за изпълнение на поръчката е най-удобен за Вас, представяйки Ви няколко основни възможности за стандартен, бърз и експресен превод. Целият екип на ТБС Традикс се грижи да възникват възможно най-малко въпроси при необходимостта от превод на всички двойки езици.

Предимства и недостатъци при използване на калкулатор за писмени преводи

Предимства при използване на калкулатор за писмени преводи?

  1. Спестявате време

Времето, за което ще се допитате до наш проектен координатор се спестява, тъй като Вие сами избирате двойката езици, на които е нужно да се извърши превод, вида на текста, който ви е за превод /дори имате възможност да прикачите файл/, както и да посочите количеството, което имате за превод.

  1. Имате възможност да изберете на база каква мерна единица да се изчисли стойността на Вашия превод.

Въвеждайки иновативният за България, но не и за света метод за изчисление на цената на превода – на база мерна единица „думи“, ние Ви позволяваме да знаете стойността на Вашата поръчка още при нейното възлагане, съобразно броя на думите в текста за превод. Този метод не е възможен при избор на изчисление – на база символи /страници/ т.к страниците се изчисляват на база готов превод. В началото, сумата е приблизителна.

  1. При въвеждането на необходимата информация в калкулаторът, той Ви информира за всички отстъпки, които влизат веднага в сила.

Само за няколко секунди, калкулаторът вече е изчислил възможностите за изпълнение, като не пропуска да отрази отстъпки, при наличието на такива. А как може да се възползвате от отстъпки, може да разберете тук.

  • В България също се случват иновации, време е да се възползваме от предимствата, които ни предлагат.
  • Бързо и лесно, може да възложите поръчката си, само за няколко минути, без дори да се налага да идвате на място в нашия офис.

Недостатъци при използване на калкулатор за писмени преводи.

Разбира се, колкото и добре да е структурирана една иновация, тя крие рискове. Шри използването на калкулатора ни също има особености:

  • При наличие от Ваша страна на текст, съдържащ строго специализирана и/или медицинска терминология, цената може да бъде различна. След като разгледат същността на текста, проектните ни координатори задължително ще Ви информират за евентуална промяна.
  • В случай че се нуждаете от превод от йероглифен текст, цената на превода се изчислена единствено на база текста на български език. Повече за цените, може да научите тук.

Калкулаторът ни за писмени преводи гарантира, че необходимостта от превод на документи и текстове, ще бъде задоволена още с изпращането на конкретната заявка.

Не се колебайте, да го изпробвате! Очакваме Ви!

Тук може да се запознаете с услугите на преводаческа агенция ТБС Традикс:

Калкулатор за писмени преводи Ралица Цингова