Езици - ТБС Традикс

Езици, от и на които извършва превод ТБС Традикс

Агенция ТБС Традикс извършва преводачески услуги от  и на следните езици:

 

Както виждате, покриваме отличен лингвистичен набор. Предлагаме двупосочен превод от български на съответния език и обратно. Можем да предложим и различни езикови двойки, които комбинират езици от таблицата. С тях може да се запознаете на страницата с обявените цени за превод.

Ако не намирате в таблицата езика, от който се интересувате, моля, свържете се с нас. Без значение от езиковата двойка, за която става дума, ние внимателно ще анализираме казуса и ще се постараем да предложим решение в най-кратки срокове на конкурентна цена.

Езици, за които се извършват преводачески услуги

ТБС Традикс работи с гореизброените езици, като извършва писмени и устни преводи. 

Екипът ни се състои от над 120 опитни преводачи от цяла България. Те притежават езикови познания на високо ниво, които са придобили чрез висше филологическо образование и са усъвършенствали ежедневно по време на дългия си професионален път. Това им дава необходимите компетенции да извършат услугата качествено, професионално и експедитивно.

Уменията на всеки един от преводачите представляват сериозни предимства. Ние държим на отличното качество и това е причината да си сътрудничим единствено с надеждни преводачи с доказани лингвистични познания и професионално отношение към възложените задачи. Много от тях боравят с няколко чужди езика. Това ни позволява да предложим писмени и устни преводи с езикови комбинации без да се налага преминаването през българския.

Дейността ни изисква индивидуален подход към всеки един проект. Високо ценим доверието, което ни гласувате. Затова внимателно анализираме проектите, които ни възлагате. 

След като сме се запознали с естеството на материалите за превод, ние ги насочваме към подходящ екип от преводач, редактор и проектен координатор. Всеки един преведен текст подлежи на експертна редакция, преди да бъде предаден на клиентите. Поставяме си много високи стандарти за качество, които важат за всеки член на екипа ни. Това ни дава сигурността, че до Вас достигат единствено изрядни преводи при всяка една езикова комбинация, която предлагаме. Затова не се колебайте да се свържете с нас и да ни дадете подробна информация за изискванията, които имате. Ние ще се съобразим с тях и ще намерим най-ефективния начин да извършим услугата, от която се нуждаете за своите лични, бизнес или творчески цели.