Езици

Преводи от български на албански и от албански на български

Преводи от български на албански и от албански на български език на изключително високо ниво можете да извършите с помощта на преводаческа агенция ТБС Традикс. Събрали сме екип от преводачи, притежаващи необходимите образование и опит, за да изпълнят изрядно както писмени, така и устни преводачески дейности. Това е един наистина интересен и специфичен език, чиято многоликост нашите преводачи владеят отлично. Можете да ни потърсите както за лични, така и за професионални нужди. Свържете се с нас онлайн, по телефона или като дойдете на място в офиса ни, който се намира в град София на адрес бул. Васил Левски № 28А. С удоволствие ще обсъдим предстоящите ни съвместни проекти. Консултациите са напълно безплатни. Те ще Ви дадат обширен поглед върху спецификите на конкретното задание. Очакваме Ви!

Писмени и устни преводи от и на албански

Писмени и устни преводи от и на албански е услуга, която има все по-голямо търсене. Опитът ни в областта на превеждането на различни типове материали показва увеличаване на спектъра от езици, с които бизнесът и отделните личности оперират за своите дела. Албанският език влиза в числото на търсените езици. Писменият превод предполага отлично владеене на съответния език с всичките особености на граматиката му. Нашите преводачи са истински професионалисти с образование и опит. Те ще преведат изрядно всеки текст, който сте им поверили:

 • Юридически документи – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
 • Лична документация – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
 • Счетоводни, банкови и банкови документи;
 • Медицински материали – епикризи, амбулаторни листове, рецепти, направления, рецептурни книжки и др.;
 • Художествена и нехудожествена литература;
 • Софтуер, уебсайтове, субтитри;
 • Други текстове от различно естество.

Голяма част от изброените материали се нуждаят от легализация, за да бъдат изрядни пред чуждите институции, пред които се налага да послужат. ТБС Традикс предлага и тази услуга в портфолиото си, така че можете да разчитате изцяло на нас. С радост ще преведем всеки текст, от който се нуждаете. Всяка Ваша поръчка ще бъде коректно изпълнена в уговорения срок. Преди да получите готовия материал, той ще премине през щателна проверка и редакция, за да пристигне при Вас в напълно изряден вид.

Устните преводачески услуги, които предлагаме, са свързани с различни потребности от комуникация, като:

 • конференции;
 • обучения и семинари;
 • бизнес срещи;
 • съдебни дела;
 • сключване на сделки.

Легализиран превод на текст от и на албански

Легализацията е задължителна процедура, която гарантира автентичността на преведената документация. За да бъде валиден пред чужди институции, документът трябва да бъде легализиран. Още от създаването си през 1996 г. нашата агенция извършва легализация. В дългогодишната си практика сме натрупали достатъчно опит в работата си с институции и познаваме добре всички процедури, през които трябва да премине един преведен материал, за да бъде легализиран.

Заклети преводачи с албански

ТБС Традикс работи с едни от най-опитните заклети преводачи в страната, които са одобрени от МВнР на Република България. Те имат законното право да извършват официален превод на документи и с подписа си да гарантират достоверността на преведения материал.

Цени за превод в ТБС Традикс

калкулатор

Стремим се да предлагаме всяка от услугите си на достъпни за клиентите си цени. Ето защо предлагаме редица програми за отстъпки – клиентска карта за отстъпка още при първата поръчка, агентска програма и много възможности за дружества и организации. Държим на доверието, ето защо цените ни са напълно прозрачни, можете сами да проверите колко би Ви струвала конкретна поръчка с помощта на нашия калкулатор. Цените се формират, като се вземат предвид три компонента – обем, специфика на материала и срок за изпълнение. Предлагаме гъвкаво обслужване и точно изпълнение в уговорените срокове. Свържете се с нас на +359 2 963 02 94, +359 878 430 243 или направете запитване като попълните формата на сайта! Заповядайте и в нашия офис в град София – бул. Васил Левски № 28А!