Езици

Преводи от български на английски и от английски на български език

ТБС Традикс е преводаческа агенция в гр. София. Офисът ни се намира в центъра на столицата на адрес: бул. Васил Левски 28А. 

Извършваме професионални преводачески дейности. 

Работим с опитни и компетентни преводачи с висше филологическо образование. 

Предлагаме услуги по писмен и устен превод на документи и текстове като например: 

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • Счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени преводи на други видове документи и текстове. 

Писмени преводи от и на английски език

Ние ще извършим съответната услуга качествено и експедитивно. 

Можете да се възползвате от стандартна, бърза и експресна поръчка. 

Имаме разумни и конкурентни цени за превод от английски на български език и обратно. Предлагаме и големи отстъпки за редовни клиенти, а също така и растящи – според обема на материалите за превод. 

Нашият екип се състои от професионалисти с отлични езикови познания. Затова можете да сте напълно спокойни, че преводите ще бъдат издържани и прецизни. Ние ще се съобразим с Вашите изисквания, ще вземем предвид спецификите на проекта и ще се придържаме към стилистичните особености.

Устни преводи с английски език

Освен за писмени услуги, към нас можете да се обърнете и за устен превод

Разполагаме с опитни устни преводачи, които да наемете за дадено събитие. Те притежават необходимите езикови познания и умения, с които успешно ще отговорят на преводаческите нужди за Вашата конференция, бизнес среща, семинар или друго мероприятие. 

Свържете се с нас, за да уточним вида услуга, която най-точно ще съответства на целите Ви, както и броя преводачи, от които се нуждаете. Ние сме насреща да Ви консултираме и да осигурим отлично подготвени преводачи с необходимия Ви език.

 

blank

 

Преводачи с английски език, одобрени от Министерство на външните работи на Република България

Преводаческа агенция ТБС Традикс разполага с одобрени от МВнР на Република България преводачи. Това означава, че те имат право да извършват официален превод на документация. Преводачите ще предадат цялостно съдържанието на изходния текст, включително и на заверките по документа. Те ще положат подписа си, с който ще удостоверят съответствието между извършения от тях превод и оригиналния документ, а агенцията ни ще постави в допълнение своя печат. 

Агенцията за преводи ТБС Традикс предлага извършването и на услуга по легализация, при която ще заверим документите Ви в съответната институция или институции.