Преводи

Преводи от български на арабски и от арабски на български

 

Преводи от български на арабски и обратно в писмена и устна форма стават все по-търсена услуга, продиктувана от икономическия интерес към Близкия изток. Езикът на бедуините се отличава със своята специфична езикова система.

Ние от ТБС Традикс предлагаме професионално извършване на тези услуги. За тази цел работим с едни от най-добрите арабисти, които ще извършат качествено поетата задача да преведат материалите, от които имате нужда. ТБС Традикс е преводаческа агенция с дългогодишен опит, намираща се в сърцето на София на адрес: бул. Васил Левски 28А. Заповядайте на място в офиса или се свържете с нас по телефона или чрез контактната форма, за да обсъдим с какво можем да Ви бъдем полезни.

 

Предлагаме широк спектър от услуги в областта на превода и легализацията. Ще преведем писмено за Вас широк спектър от текстове: 

  • Документи от различен вид – дипломи, пълномощни, нотариални актове, актове за раждане, медицинска документация, банкови и счетоводни документи др.; 
  • Художествена и специализирана литература;
  • Софтуер, уебсайтове, субтитри. 

 

Писмени и устни преводи преводи от и на арабски

Писмените преводачески услуги от и на арабски са дейност, към която бизнесът има доста голям афинитет. Те са търсени и за лични потребности, свързани с превеждане  и обработка на документи или други лични материали.

Цената, на която предлагаме услугите си, е съобразена с вида и обема на текстовете. Можете да направите справка с помощта на калкулатора на нашия сайт или да се свържете директно с нас. За лоялните си клиенти предлагаме програми с отстъпки. Качеството във всичко, което правим, е от изключителна важност, ето защо работим с изключителни професионалисти с отлични филологическо образование и доказан опит. Всеки обработен материал преминава през редакция и пристига в напълно изряден в езиково отношение вид при Вас.

 

blank

 

Устните преводачески услуги са търсени изключително често, когато става дума за различни бизнес взаимоотношения, каквито са семинари, срещи, конференции и т.н. Нашите преводачи ще помогнат за безпроблемната комуникация по време на всяко събитие. 

 

Заклети преводачи с арабски

 

Работим със заклети преводачи, които притежават необходимото одобрение на Министерството на външните работи на Република България. Това им дава право да извършват преводи на всякакви видове официални документи. Всеки, преведен документ се заверява с подписа на преводача и печат от нашата преводаческа агенция. 

 

Легализиран превод на текст от и на арабски 

Предлагаме пълен набор от дейности, сред които е и легализацията. Ние ще заверим пред съответната институция всеки, поверен ни документ. Имаме дългогодишен опит в извършването на тази дейност и сме напълно наясно със всички законови изисквания за осъществяването ѝ. Придържаме се стриктно към уговорените срокове за изпълнение на всяка задача. 

 

Занимаваме се професионално се  описаните услуги вече над 20 години. За всички тези години сме се справили успешно с редица задачи и стъпка по-стъпка сме изградили своя авторитет. Държим на личното отношение, ето защо подхождаме по индивидуален начин към казуса на всеки свой клиент. Изготвяме най-удачния план за действие. Винаги се съобразяваме с поставените от Вас изисквания. Не се колебайте да свържете с нас!