Преводи

 

Превод от арменски на български език и обратно

В уебсайта на ТБС Традикс ще намерите информация за услугите, които нашите преводачи могат да Ви предложат. Сред тях са възможностите за превод от арменски на български език и обратно, както и в комбинация с други езици. 

Богатото ни портфолио от експертиза и тясна специализация в различни направления ни позволяват да предоставяме първокласно качество и изпълнение на зададените от Вас задачи в срок. Свържете се с нас и изпратете своята заявка, а ние ще се заемем с нейното обслужване навременно. Можете да подадете проекта си на място в офиса ни или онлайн. 

 

Писмени преводи от и на арменски език

 

Богатият ни опит, който обхваща широка гама от проекти и умения ни позволява да предоставяме професионални писмени преводи от и на арменски език, които могат да обхващат текстове като: 

  • договори, пълномощни, спесимени, устави;
  • счетоводни документи;
  • лични документи: актове за раждане, свидетелства за съдимост и др.;
  • нотариални актове;
  • оферти, бизнес предложения, презентации;
  • други.

 

Ще получите текстовете си бързо и в безупречно състояние по отношение на езикови изисквания, стилистика и терминология. Всички параметри за качество, които си поставяме, имат за цел да поддържат нивото на услугите ни. Затова, всяка една заявка преминава през редица консултации, проверки, редакции – и чак тогава достига до Вас. 

Не забравяйте, че преводачите ни са в готовност да Ви съдействат и по отношение на легализация, редакция, корекция, предпечат и форматиране. Нашата цел е да улесним максимално задълженията Ви, като поемем процеса изцяло в свои ръце. Освен това, консултацията с експертите ни и разходите по куриера за транспорт на документите от и до Вашия офис са наш ангажимент. Цялостното обслужване, което предлагаме, е на изгодни цени, доказали се като предпочитани в бранша.

 

Устни преводи: преводач с арменски език

Организацията на всяко голямо събитие и представяне изисква предварителна подготовка, която цели да осигури максимален комфорт за всички участници. В случай че търсите устни преводачи с арменски език, ТБС Традикс е на разположение да Ви съдейства със своята експертиза.

Преводачите ни, специализирали в устен превод от чужд език на български език и обратно, ще се радват да се отзоват за Вашето събитие. Те ще се погрижат за доброто представяне, като осигурят нужния подход за прецизно предаване на всички нюанси от комуникацията. Предайте посланията, които желаете, по подобаващ начин –  без да се притеснявате от възникване на неразбирания или двусмислици.

 

Преводачи, одобрени от Министерство на външните работи

Независимо от естеството на заявката, повода и нуждите, ние ще осигурим за Вас специални преводачи, одобрени от Министерство на външните работи на Република България(МВнР). Често наричани “заклети преводачи”, този тип специалисти са експертите, които са в състояние да отговарят с името си при подготвяне на официални документи. Освен перфектен превод, те гарантират и със своя подпис за истинността и съответствието на извършената услуга спрямо оригинала. 

 

blank

 

Обърнете се към нас, ако имате нужда от преводачески услуги при специфични правни въпроси, при пряка работа с нотариуси и още. В случай че имате нужда от помощ с услуга от естество, различно от гореспоменатите, не се притеснявайте да пуснете своята индивидуална заявка през формата за запитване на уебсайта.