Преводи

Преводи от босненски на български език и обратно

 

Търсите превод от босненски език на български и обратно? Качеството е гарантирано с екипите на ТБС Традикс. Изпратете Вашата заявка от формата на запитване и ние ще се заемем с нея веднага. Според специфичните особености на текста, ще открием най-правилния подход, с който да започнем съвместна работа. Отличният резултат е гарантиран.

 

Ние, от агенция ТБС Традикс, вярваме, че високото качество на услугата, която предоставяте е от първостепенно значение за работата и партньорствата ни. Затова винаги поставяме високи професионални стандарти на нашите преводачи. Последвани от редица проверки и редакции, преведените текстове достигат до крайните клиенти едва когато сме убедени в цялостния им вид и съдържание. 

 

Вече над 20 години поддържаме този стил на работа. Благодарение на тези принципи сме изградили широка клиентска верига, обхващаща различни сфери. За да бъдем максимално гъвкави в преводите от и на босненски език, предлагаме три основни варианта за работа – стандартна поръчка, бърза поръчка и експресна поръчка. Заявете своето задание онлайн или в нашия офис на адрес София, бул. Васил Левски 28А. Ние сме в готовност да отговорим на очакванията Ви!

 

Писмени преводи от и на босненски език

 

Ако имате нужда от съдействие, изпратете заявка – подготвяме писмени преводи на над 35 езика, сред които и босненски език. На постоянно разположение имаме над 120 преводачи от цяла България, които са специализирани в обслужването на различни по вид и стил документи. Ще се радваме да Ви съдействаме със следните видове текстове:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени услуги за други видове документи и текстове.

Подхождаме със специзност и голяма доза внимание към всяка една задача, за да гарантираме високо качество на изпълнение. В случай, че искате да изчислите предварително цената за превод, сме осигурили и специален калкулатор за писмени услуги. Той ще даде добра прогноза за крайната цена на услугата спрямо трите вида краен срок. Куриерската доставка е напълно безплатна. Нашите преводачи Ви очакват!

 

Устни преводи: Преводач от босненски на български език и обратно

 

Устните преводи от и на босненски език изискват специална подготовка и натрупан опит в реална среда и непредвидени ситуации. Затова работим със селектирани професионалисти, които са участвали в различни събития, конференции, официални сделки, работни срещи, презентации на проекти. Разчитайте на преводачите ни при нужда от точност и конфиденциалност. Забравете за езиковите бариери и предайте посланието и смисъла на своята мисъл по ясен и разбираем начин, без да се притеснявате от двусмислици или грешки в тълкуването на речта.

 

Разгледайте възможностите за устни преводи на и от босненски език. ТБС Традикс предоставя услуги от 1996 г. насам в редица сфери на бизнеса. Предлагаме разумни, конкуренти цени и гъвкаво обслужване. Консултациите са безплатни, като при някои проекти предлагаме над 15% отстъпка от крайната цена за услугата. Запознайте се с нашата работа и ни позволете на преводачите ни да Ви помогнат в задачата.

 

Преводачи на босненски, утвърдени от Министерството на външните работи

 

Щастливи сме да споделим, че агенция ТБС Традикс работи със така наречените “заклети преводачи” – професионалисти, официално утвърдени от Министерството на външните работи на Република България. Работата на експерти ни е напълно легална и подкрепена от редица сертификати. Те могат да съдействат и при босненски език, както и други чужди преводи.

 

blank

МВнР граната нивото на услугите, които предоставяме и подхода в работата. Този сертификат означава много в сферата на преводите и дава възможност за изпълнение на по-официални и строго специализирани поръчки. Готови сме да Ви съдействаме по отношение на документация, легализация, редакция, корекция, предпечат и форматиране на добри цени. Съдействаме с преводачи в сферата на право, финанси, образование, технологии и още, като работим с висок стил на изказ, тясна експертиза, термини от различни области, спрямо нуждите на клиента. Ако искате да научите повече за нас, свържете се с екипите ни чрез формата за запитване.