Преводи

 

Превод от датски на български език и обратно

Агенция ТБС Традикс предлага професионални преводачески услуги от най-различно естество. Свържете се с нас, ако имате нужда от писмени и устни преводи, легализация, корекция, редакция, предпечат и форматиран от датски на български език и обратно. Възможно е и поддържане на различна езикова комбинация, както и специални разновидности на услугата като симултанен превод, шушутаж (“шепнене на ухо”), консекутивен превод (устно редуване на езиците) и още.

 

Независимо от естеството на работа, в наше лице ще откриете над 120 специалисти из цяла България, готови да отговорят на Вашите въпроси и нужди. Преводачите могат да Ви съдействат онлайн –  писмено или да Ви съпроводят до събитието. Веднага след като получим Вашето запитване ние откриваме точния експерт и планираме изпълнението на задачата. Обещаваме отличен финален резултат, който е съобразен с предварително зададения краен срок на изпълнение – експресен, бърз или стандартен. Не се притеснявайте от спецификите на изпълнение, преводаческата работа и сложна терминология са част от нашата експертиза.

 

Според различната сфера на проекта са нужни и различни познания. Нашите ерудирани специалисти имат опит в различни комуникативни ситуации и области – образование, право, финанси, медицина и още. При по-специализирани проекти насрочваме е специални срещи с цел консултация, за да бъдем максимално точни в изпълнението на задачата. Входирането на заявка може да стане онлайн, както след разговор в офиса ни на бул. Васил Левски, 28 А. След уточняване на рамките на заданието, екипите ни от преводачи подхождат към обслужване и същински процес на работа. 

 

Писмени преводи на детски език

 

Над 20 години ТБС Традикс е авторитет в сферата и синоним на качество, коректност и точност. Професионалните ни успехи за задвижвани от мотивирани специалисти, които работят с желание и внимание към детайлите. Високите стандарти, които сме си поставили, граничат с професионализъм. Неуморната ни амбиция ни помага в изграждането на дългосрочни партньорства с клиенти, които са доволни от работата ни.

 

Обслужваме различни стилове писмени преводи от и на датски език, както и комбинации от други езикови двойки. Задайте параметри на текста и  краен срок и оставете преводачите ни да се погрижат за останалото. Според типа текстове можем да съдействаме при нужда от изготвяне и преводи на:

  • договори, пълномощни, спесимени, устави;
  • счетоводни документи;
  • лични документи: актове за раждане, свидетелства за съдимост и др.;
  • нотариални актове;
  • оферти, бизнес предложения, презентации;
  • други.

Всяка индивидуална заявка има свои изисквания и специфики. Предлагаме безплатна консултация, на която да уточним рамките на заданието и по-специфичните моменти от неговата работа. По този начин гарантираме добър резултат, който да отговаря на Вашите очаквания за идеален превод на датски език. Следва етап на допълнителна подготовка, същинска работа, анализ, редакции, консултации, корекции и още. Когато сме готови цялостно с продукта, той достига до Вас напълно безплатно чрез куриер. Транспортът на документите е на наши разноски от и до Вашия офис.

 

ТБС Традикс гарантира цялостно обслужване на всякакви бизнеси, дружества и институции от различен характер, нуждаещи се от подкрепа от и на датски език. Оставете документацията в наши ръце и се фокусирайте върху развитието на Вашия бизнес. Ние сме строго специализирани в това, което правим и можем да бъдем гъвкави в изпълнението на задания. Предлагаме разумни цени, конкурентни на пазара, а при различни партньорства и обеми на работа са възможни и специални предложения до и над 15%. Запознайте се с екипа ни от отговорни преводачи.

 

Устни преводи: преводач с датски език

Нашите преводачи с датски език са готови да Ви помогнат и при нужда от устни преводи. Те ще Ви придружат на събитие, дискусия, конференция, презентация, професионална среща, кръгла маса или други тип публична изява. Присъствието на специалист е особено важно, ако искате да предоставите идеите си по убедителен и безпогрешен начин. При наличието на езикова бариера, обаче, това може да се окаже по-сложна задача. Оставете тези грижи на нас и говорете свободно. Запознайте се с нашите устни преводачи с датски език, които ще бъдат плътно до Вас и ще Ви съдействат по всеки един въпрос.

 

Перфектната подготовка не е единственият важен елемент от представянето. Също толкова важно е да бъдете внушителни и точни в изказа. Експертите на агенция ТБС Традикс са специализирали в това отношение, като има опит в посещението на различни по естество събития и комуникация с разнородни аудитории. Не мислете за публиката, а се фокусирайте върху своята мисъл. Доверете се на професионализма. Преводачите ни ще предадат Вашето послание, емоция и цялостна концепция до слушателите по подобаващ начин.

 

Преводачи, одобрени от Министерство на външните работи

За да бъдем максимално професионални в изпълнението на задачите, ние осигуряваме работа със ертифициран специалист – преводач. Работим в сътрудничество с преводачи, които са официално одобрени от Министерството на външните работи (МВнР). Понякога наричани грешни “заклети преводачи”, те гарантират със своето име за автентичността  на Вашите документи. Техният подпис свидетелства, че информацията, която се предоставя е истинска и вярна. При подготвяне на официални документи на датски език тези представителни лица играят главна роля пред институциите. Обърнете се към преводачите ни при нужда от тяхното съдействие, при изготвяне на проекти, правни документации и още. Ние ще се радваме да съдействаме със строго специализиран превод от и на датски. Горди сме да споделим, че работим с едни от най-добрите експерти в цяла България.

 

blank

 

Екипът от преводачи на ТБС Традикс е готов да отговори на Вашите въпроси за услуги от и на датски език по всяко време. Подготвихме специален калкулатор при нужда от предварително изчисление на цената за писмената услуга. Крайният резултат дава добро предположение за цената на труда според различните изисквания за краен срок. Пълният ценоразпис с всички езици ще откриете на страница “Цени”. Очакваме Вашите заявки за превод от и на датски, които можете да отправите през формата за запитване или на място в нашия офис. Благодарим Ви за доверието!