blank

Преводи с фарси от TBS Tradix

Преводаческа агенция TBS Tradix извършва професионални преводи от и на фарси. Ние работим с утвърдени преводачи, които владеят езика отлично и имат необходимата подготовка да завършат Вашата поръчка по най-качествен начин. 

 

Нашите координатори ще приемат заданието, ще го анализират и ще предложат различни варианти за неговата реализация. Вие, нашите клиенти, можете да изберете вариантът, който Ви удовлетворява най-много по отношение на време за изпълнение, цена и формални особености.

 

Едва когато уточним всички детайли, ще пристъпим към практическа работа по проекта. Той ще премине към съответните преводачи, а след това към редактори, които ще извършат внимателни проверки, за да постигнат перфектно качество. Следващият етап е намесата на специалистите по оформлението, които ще постигнат техническия вид, който е зададен като цел.

 

Писмени преводи с фарси

Приемаме поръчки за преводи на документи от и на персийски език, както и на всякакви материали в писмена форма. Сред тях са:

 

  • юридически документи: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • фактури, счетоводни и банкови процедури;
  • дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература
  • художествена литература; 
  • Софтуер и съдържание на уебсайтове.

 

В случай че не намирате вида на текстовете от своя проект в този списък, не се колебайте да се свържете с нас. TBS Tradix притежава ресурса да изпълни задания от всякакъв характер и обем, тъй като разчита на екип от утвърдени специалисти с висока експертиза.

 

Устни преводи с фарси

Устните преводачи с фарси, които TBS Tradix ще осигури, ще Ви помогнат да проведете различни събития по гладък начин, като си гарантирате безпрепятствена комуникация. Без значение от вида и продължителността на ангажимента, ние ще намерим най-подходящите професионалисти, които да превеждат на участниците и гостите.

 

Ако организирате конференция, научен форум, семинар, обучение или бизнес среща, успехът на мероприятието зависи от информацията, която участниците споделят в неговите рамки. Доверете се на експертите и се погрижете за комфорта на присъстващите, за да могат да комуникират свободно помежду си.

 

Ние ще изпратим специалист за симултанен или консекутивен превод с фарси, който да превежда на Вашето събитие от формален или неформален характер. Лингвистите имат важната задача не просто да преведат нечия реч на друг език, а да действат като културни посредници, за да Ви позволят да комуникирате идеите си по най-правилния, достъпен и успешен начин.

 

Преводачи с фарси, одобрени от МВнР

TBS Tradix работи с преводачи с персийски език, одобрени от Министерството на външните работи на Република България. В ежедневната реч тези професионалисти често биват наричани “заклети преводачи”, като широката публика счита, че имат право с подписа си да удостоверят валидността на даден преводен документ.

 

В действителност тези специалисти са регистрирани към Министерството на външните работи и полагат своя подпис върху преводния текст, но неговата валидност се потвърждава чрез легализация.

 

Процедурата по легализация е свързана с получаване на необходимите заверки от МВнР и от съответните институции, които имат отношение към съдържанието  и обсега на документа. В допълнение към превода от или на фарси, това е сложен процес, който изисква време и сериозни ресурси, като неговият успех зависи от опита и компетенциите на експерта, който се заеме с него.

 

Ние извършваме не само превод с фарси, но и легализация на документи, преведени от персийски език, като се ангажираме да координираме и осъществим всички необходими стъпки. Доверете ни се, за да спестите време и усилия; ние ще направим всичко необходимо за успеха на Вашето начинание.

Свържете се с нас, за да обсъдим параметрите на проекта и Вашите изисквания. Използвайте калкулатора за цена , за да се информирате за стойността на поръчката си предварително.

 

blank