Преводи

 

Агенция за превод с фински

TBS Tradix е професионална агенция за превод, обслужваща над 40 езика, сред които и фински. Нашите езикови експерти са на разположение да съдействат с устни и писмено преводи, легализация на документи, редакция и корекция. При нужда от специална подготовка на документи ще Ви съдействаме и по отношение на предпечат и форматиране, като изпращането от и до офиса Ви става напълно безплатно. 

Работим на ниски цени, срещу  които предоставяме услуга с отлично качество. Нашите преводачи ще Ви съдействат независимо от естеството на Вашата заявка. При нужда от по-специализирани услуги, можете да резервирате час за безплатна консултация, както и да посетите нашия офис на бул. “Васил Левски” 28А. Ще се радваме да обсъдим проекта Ви в детайли, за да обезпечим преводаческа услуга от най-високо качество. 

 

Писмени преводи от и на фински

Преводаческа агенция TBS Tradix е синоним на качество още от 1996 г. насам. Работим мотивирано, целенасочено и професионално, като поддържаме високи изисквания за успех и качество на услугите ни. Тези принципи ни позволяват да задържим лидерската си позиция на пазара над 20 години. Изградили сме богата и разнообразна клиентска мрежа от дългосрочни партньорства. Опитът ни позволява да изпъкнем с експертиза и отговорно отношение в различни по вид начинания. Работим с различни текстове:

 

  • юридически: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • фактури, счетоводни и банкови процедури;
  • лични документи: дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература;
  • художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове.

 

Писмените преводи от и на фински език са предизвикателна и интересна задача. Работим с най-добрите специалисти в България, които ще Ви съдействат с висококачествена помощ и бърза работа, спрямо предварително уточнението крайни срокове. В процеса на изпълнение всяка една от Вашите заявки минава през няколко етапа на проверка, редакция и корекция. Чак когато сме уверени в отличния вид, тя достига до крайния клиент. Този стил на работа ни дава възможност да бъдем сред най-добрите в услугите с фински и други езици.

Обърнете се към нас, ако имате нужда от превод от и на фински език на ниски цени. Политиката ни позволява да работим с отстъпки от и над 15%. Можете да разгледате нашите цени, както и да използвате онлайн калкулатора ни, за да изчислите предварително цената на Вашата поръчка. Според крайния срок на поръчката процедираме с опция за експресна, бърза и стандартна поръчка. Свържете се с нас, ако имате нужда от повече информация или искате да изпратите своето запитване.

 

Устни преводи с фински

Устните преводи с фински изискват специална подготовка и добра специализация. TBS Tradix работи с експерти с отлични комуникационни умения. Те могат да Ви придружат до всяко събитие, на което имате нужда от подкрепа и устни превод. Специалистите ни съдействат на конференции, бизнес срещи, беседи, сделки и други инициативи с формален и неформален характер. Благодарение на техния професионализъм ще се чувствате уверени в това, което представяте, без да се тревожите за двусмислици или неясни изрази. 

Преводачите ни ще се погрижат за цялостното предаване на Вашата идея и мисъл. С TBS Tradix успехът е гарантиран! Доверете се на доказано качество и авторитетни преводачи.

 

Легализиран превод с фински

Готови сме да съдействаме и по отношение на услугата легализация на документи. Процесът се извършва от екипите ни, като строго се спазват всички нужни изисквания и законови процедури. Целта на процеса е определена институция да завери документа, като по този начин се потвърждава валидността на текста, добавят се нужните подписи, печати и други важни маркери. След легализация ще бъдете сигурни, че документацията ще бъде сигурна и одобрена, в случай, че послужи пред чуждестранни институции. По този начин можете използвате документите в различните им езикови варианти.

 

TBS Tradix предлага и работа с преводачи, официално одобрени от Министерството на вътрешните работи. Погрешно наречени с израза “заклет преводач”, този тип професионалисти гарантират със своето име в бранша за автентичността на Вашите документи. При подготовка на специален тип документация и проекти подписът на тези експерти и печата на преводаческата агенция са от огромно значение за легалността на процеса. След това служителите ни лично ще отидат в съответните институции, за да получат необходимите заверки. Нашата крайна цел е да улесним максимално този процес за Вас и Вашите колеги.

 

blank