Преводи

 

Фламандски език – превод от TBS Tradix

TBS Tradix предлага преводи от и на фламандски език. Този изключително рядък език се отличава с определени трудности и звукови особености от стандартния нидерландски език. Затова ние работим с професионалисти, които познават тънкостите на южния диалект. Познат в Холандия, Франция и Белгия, специалистите фламандски език са изключително търсени поради нивото на езиковата сложност. 

 

Експертите ни с фламандски език ще се погрижат за Вашите заявки и изисквания за устен или писмен превод. Вярваме, че със сериозен подход и професионално отношение ще успеем да изградим дългосрочни партньорства. Правим това над 25 години и сме уверени в своя успех благодарение на положителните отзиви и препоръки, които получаваме от нашите клиенти.

 

Уникалното в услугите на TBS Tradix е, че работим бързо, точно, коректно и на ниски цени. При специални проекти сме готови да съдействаме с отстъпки от и над 15% за изготвяне на заявката. Заявете обема на Вашата поръчка, както и крайния срок, в който очаквате тя да бъде завършена. Ние ще се погрижим да отговорим на Вашите очаквания с прецизност и навременна реакция.

 

За Ваше улеснение подготвихме три плана на работа, които се различават ценово спрямо срока за изпълнение – стартна, бърза и експресна заявка. След получаване на детайлна информация за Вашите очаквания и параметри на изпълнение,  ние ще се заемем със същинския превод от или на фламандски език.

 

Устни преводи с фламандски език

Имаме щастието да работим с изключително добре подготвени професионалисти. Нашите преводачи са участници в различни работни и научни събития със световна значимост, семинари, конференции, обучения, събирания, изявления и още. Те ще Ви съпътят до мястото на Вашия ангажимент и ще бъдат до Вас през цялото време. С тяхна помощ можете да представите проект или да сключиш сделка. Конфиденциалността и качеството на услугата са гарантирани.

 

Това, което отличава нашите експерти от останалите практикуващи преводачи е, че те  имат изключително високо ниво на езикова подготовка и “меки умения”. Реагират  бързо в различни комуникативни ситуации и откриват най-правилния подход, с който да предадат Вашето послание. Доверете се на екипите ни, ако искате да бъдете безпогрешни в своя изказ. Говорете свободно и се концентрирайте върху своите мисли и намерения, без притеснение.

 

Писмени преводи с фламандски

TBS Tradix работи с различни клиенти и по отношение на изготвянето на писмени преводи с и на фламандски език. Сред видовете документи, които обслужваме са:

 

  • юридически документи: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • счетоводни и банкови процедури;
  • дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература
  • художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове.

 

Всеки от текстовете може да бъде в различна разновидност – шаблонен документ, специализирана литература, техническа документация, художествени текстове, уеб съдържание, печатно написани текстове и още. Независимо от характера на текстовете, ние сме готови да съдействаме по тяхното изпълнение. Работим професионално и спазваме зададените крайни срокове. Всяко съдържание минава през няколко нива на проверка, редакция и корекция преди да достигне до Вас. По този начин сме убедени в качеството на услугата, което предоставяме.

 

Легализация на документи

Освен писмени и устни преводи от и на фламандски, TBS Tradix предоставя и услуги по легализация на всички езици. Този процес може да бъде много трудоемък и изморителен, тъй като изисква посещение на институции и дълго чакане за заверки. Ние сме тук, за да Ви улесним и да съкратим пътя към получаването на нужната документация. Благодарение на нашите професионални познания, ние можем да придвижим процеса по бърз и ефективен начин във Ваша полза. 

 

Предлагаме и така наречената услуга “заклет преводач”. Това всъщност са преводачи, одобрени от Министерство на външните работи на България (МВнР), които ще гарантират със своя подпис и фирмен печат за достоверността на Вашите документи. След това те ще предадат документите при правилните институции, за да завършат процеса по заваряване със стикер и печат. Смисълът на услугата се състои в това преведеният документ да получи еднаква законова стойност, равна на оригинала. По този начин съдържанието може да полужи пред различни чуждестранни институции.

 

blank

 

За Ваше улеснение можете да използвате формата за онлайн заявки, за да се свържете с нас със запитване. Наличен е и онлайн калкулатор, който предвижда цената на услугата. Свържете се с нас по всяко време при въпроси. Очакваме Ви и на място – в офиса ни на бул. “Васил Левски”  28А.