Преводи

Преводи от български на гръцки и от гръцки на български език

 

ТБС Традикс е лицензирана преводаческа агенция, разположена в град София. Ще ни откриете на адрес: бул. Васил Левски 28А, където може да заповядате, за да обсъдим с интерес и радост бъдещите Ви проекти. 

Извършваме професионални писмени преводи и устни преводи от и на гръцки език. За целта работим с най-добрите специалисти, владеещи отлично тънкостите на езика. 

При нас ще откриете най-добрия преводач за своите лични и бизнес цели. Можете да се доверите на нашия опит в областта на този вид услуги. За Ваше удобство Ви предлагаме три вида поръчки – стандартна, бърза и експресна. 

 

Превеждаме следните документи/текстове: 

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения и актове за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове, субтитри;
  • писмени преводи на други видове документи и текстове. 

 

blank

 

Извършваме и устни преводачески услуги от и на гръцки език.

 

Писмени преводи от и на гръцки език

 

Писмените преводачески услуги от български на гръцки език и обратно са изключително търсени поради съседството на България и Гърция. Много видове бизнес от двете страни се насочват към сътрудничество помежду си, където добрата езикова комуникация е изключително важна.

Избирайки ТБС Традикс, получавате качествена услуга при това на разумна цена, която се определя от обема, естеството и вида на поръчката. Имаме и специални отстъпки за своите лоялни клиенти. Всеки документ/текст, преведен от нас, е напълно издържан от лингвистична и терминологична гледна точка, тъй като работим с професионалисти, притежаващи необходимото филологическо образование и многогодишен професионален опит.

Придаваме изключителна важност на качеството и никога не правим компромис с него. Изпълнените преводи се коригират и редактират стриктно преди да бъдат предадени на партньорите ни. 

 

Устни преводи от и на гръцки език

 

Устните преводи са също толкова важни, колкото и писмените. Предлагаме тази услуга за Вашите конференции, бизнес срещи, семинари, както и при друг вид организирани от Вас събития. Работим с подготвени и опитни преводачи, които ще осъществят безпроблемна комуникация по време на събитието.

Гарантираме отлични познания и високо ниво на владеене на езика от страна на същите. Ако имате нужда от подобен вид дейност, свържете се с нас, за да преприемем конкретни действия към успешен резултат и да ви осигурим най-добрите устни преводачи, подсигурени с опит и знания. 

 

Преводачи с гръцки език, одобрени от Министерство на външните работи на Република България

Работим с преводачи, одобрени от МВнР. Одобрението от Министерството им дава право да извършват превод на официални документи. Професионалните ни преводачи ще преведат всякакъв вид документация. Всеки материал, за който желаете официален превод, ще получите с подпис от преводача и печат от ТБС Традикс, което гарантира достоверността и истинността на извършения превод. 

 

Легализация и/или заверка на превод на документ от и на гръцки 

Легализацията също е сред услугите, които ще откриете при нас. Ние ще се погрижим документите, които ни поверите, да бъдат заверени в съответната институция, така че да бъдат напълно изрядни за представяне пред български или чужди власти и институции. Доверете се на нашия опит и професионализъм, натрупани благодарение на дългогодишната ни преводаческа дейност.