Преводи

 

Агенция за преводи с грузински

TBS Tradix извършва професионални преводи от и на грузински език. Ние притежаваме отличен екип от доказани професионалисти, които са напълно подготвени да приемат и изпълнят Вашата поръчка за преводачески услуги с грузински.

 

Имаме опит, който се простира над 25 години и непрекъснато усъвършенстваме уменията си, за да предложим качествени и бързи услуги. Имаме пълна готовност да приемем Вашия проект без значение какъв е неговият обем.

 

Можете да ни изпратите текстовете и материалите по проекта по имейл или чрез сайта, както и да ги донесете в нашия офис в град София на бул. “Васил Левски” 28А. Не се колебайте да се свържете с нас предварително по телефона, за да ни зададете въпроси и да получите конкретна информация за начина ни на работа.

 

Писмени преводи от и на грузински

Нашата преводаческа агенция приема поръчки за писмени преводи с грузински език на следните документи:

 

  • юридически: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • фактури, счетоводни и банкови процедури;
  • лични документи: дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература;
  • художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове.

 

Ако в този списък не срещате вида на текста, който имате нужда да преведем, не се колебайте да се свържете с нас. Ние приемаме проекти от всякакъв вид и тематична област, като големият обем не представлява затруднение.

 

Имаме пълна готовност да отговорим на Вашите изисквания, като се придържаме безусловно към най-високи стандарти за качество. Следваме Вашите конкретни критерии, когато изпълняваме проекта, като осигуряваме индивидуален подход към всеки клиент, за да вникнем в спецификата на заданието и да го реализираме по най-ефективен и успешен начин.

 

Устни преводи с грузински

Събитията с международно участие са истинско предизвикателство, когато участниците не споделят една реч. Дори всички присъстващи да владеят един чужд език на дадено ниво, практиката показва, че в повечето случаи това не е достатъчно за гладка и безпроблемна комуникация.

 

Като организатори на дадено мероприятие, Вие имате ангажимент да подсигурите превод, за да може всички присъстващи да се чувстват комфортно, без значение дали става дума за формална или неформална обстановка. TBS Tradix може да осигури опитни устни преводачи с грузински за целите на Вашето събитие.

 

Доверете ни се, ако Ви предстои конференция, семинар, симпозиум или друго събитие от научен, политически или търговски характер. Ние ще се погрижим за перфектния информационен обем и ще влезем в роля на културни посредници, с което ефективно ще допринесем за приятната атмосфера и постигането на целите.

 

Легализиран превод с грузински

TBS Tradix извършва превод и легализация на документи, като съблюдава всички законови процедури. Легализацията е сложен процес, при който даден преведен текст получава заверка от Министерството на външните работи, както и от съответните релевантни за целите институции. Тези заверки потвърждават съдържанието и дават валидност, за да може документът, превод от или на грузински, да послужи пред определени български или чуждестранни звена.

 

Легализацията отнема време и ресурси и е сложен процес за хората, които не са добре запознати с него. Съветваме Ви да се доверите на професионалисти, за да сте сигурни, че ще получите необходимите подписи, печати и стикери, които на практика ще Ви дадат възможност да използвате документите в различните им езикови варианти.

 

Много от нашите клиенти се обръщат към нас в търсене на “заклет преводач”. Този израз, макар и отдавна наложен сред широката публика, всъщност няма законова стойност. Ние работим с преводачи, одобрени от Министерството на външните работи на Република България, които ще положат своя подпис, заедно с фирмения печат на агенцията. След това служителите ни лично ще отидат в съответните институции, за да получат необходимите заверки.

 

blank