Преводи

 

Преводи с хърватски от TBS Традикс

TBS Традикс е утвърдена преводаческа агенция, която извършва преводи от хърватски на български и от български на хърватски език. Нашите преводачи притежават огромен опит и отлични квалификации, които им позволяват да извършват надеждни, бързи и качествени услуги.

 

Ние имаме 25-годишен опит в областта и разполагаме с всички ресурси да обезпечим проекта Ви, без значение от неговия мащаб. Ние предлагаме изгодни цени и висококвалифициран екип от езикови специалисти, които непрекъснато усъвършенстват уменията си, за да предоставят най-качествения резултат при всяка една заявка.

 

Писмени преводи с хърватски

Можете да разчитате на нас за преводачески проекти за Вашия бизнес или за единични поръчки. Превеждаме:

 

  • юридически документи: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • счетоводни и банкови процедури;
  • лични документи: дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература;
  • художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове.

 

Освен изброените, ние можем да изпълним задание за превод на всякакъв друг тип материали. Приемаме бързи, експресни и стандартни поръчки според Вашите изисквания и нужди.

 

Устни преводи с хърватски

Нашите устни преводачи ще помогнат при провеждането на конференции, семинари, обучения, бизнес срещи и събития от всякакъв формален и неформален характер. Ние ще осигурим най-подходящите преводачи за нуждите на събитието, с чиито умения то ще се проведе гладко и ползотворно за всички страни.

 

Предлагаме качествен и точен симултанен и консекутивен превод с хърватски. TBS Tradix ще осигури необходимия брой специалисти, като ще изпрати най-подходящите кадри според тематиката и особеностите на съответния ангажимент.

 

Легализиран превод на хърватски

Ние извършваме услуги по превод и легализация на документи от и на хърватски език. Можем да вземем заверка от Министерството на външните работи(МВнР), която да удостовери истинността на документа и да потвърди, че съдържанието съвпада точно.

 

Много хора разговорно наричат човека, който извършва тази услуга, “заклет преводач”, като терминът е лаически и няма юридическа стойност. Всъщност нашите служители ще удостоверят с подписа си преводния текст, а ние ще положим фирмен печат. След това (в зависимост от естеството на материалите) ще вземем заверка от съответните институции.

 

Легализацията е комплексен процес с множество технически особености, с които ние сме отлично запознати. Като оставите този ангажимент на TBS Tradix, ще спестите време и средства, тъй като ние ще комуникираме с институциите вместо Вас по най-ефективния начин, така че от Вас няма да се изисква да влагате ценни ресурси.

 

blank

 

Използвайте калкулатора за цена, за да разберете каква ще бъде стойността на проекта. Ние ще започнем работа по заданието едва когато сме уточнили всички подробности с Вас и сме получили потвърждение за всички параметри.