Преводи

 

Преводач с хинди – от хинди на български език и обратно

 

ТБС Традикс предоставя висококачествени езикови услуги. Нашите преводачи с хинди ще подготвят за Вас преводи, отговарящи на всички езикови изисквания. Сред услугите ни са устни и писмени преводи, редакция, легализация, предпечат и още. Според обема, сложността на работата и крайния срок за изпълнение предлагаме и различни видове оферти – стандартна, бърза и експресна поръчка. Свържете се с нас през формата за записване, за да научите за възможностите за възползване от отстъпка – от и над 15%. 

Работим на конкуренти и достъпни цени, спрямо които предоставяме отлични резултати, съобразени с Вашите изисквания и условия за краен срок. Вече над 20 години поддържаме своя професионален имидж в бранша и изграждаме база от дългосрочни партньорства. Освен онлайн, можете да заявите своята консултация и в нашия офис на адрес София, бул. “Васил Левски” 28А. Нашите езикови експерти с хинди са готови да откликнат на Вашите заявки. 

 

Писмени преводи от и на хинди

Експертите ни от преводачи с хинди ще Ви помогнат да подготвите своите писмени преводи. Възможно е комбинирането на езика с друг чужд език. Вида на документа, от който имате нужда, зависи изцяло от Вас. Работим най-често със следните текстове:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени услуги за други видове документи и текстове.

В случай че документа, от който имате нужда, не фигурира в този списък, моля, свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за обслужване на заявката. След изчистване на параметрите около заявката, ние ще сме в готовност да започнем същинската работа по нея. Работният ни процес включва няколко нива на проверка – редакция, корекция, форматиране и цялостен одит на свършената работа. По този начин сме напълно уверени във финалния вариант на документа, който Ви представяме. Изпращането от и до офиса Ви е за наша сметка, за да гарантираме Вашето удобство.

Устни преводи: Преводач от португалски на български и обратно

 

Ако пред Вас предстои публична изява на хинди, то препоръчваме да се възползвате от професионални езикови услуги. Те ще Ви осигурят нужното спокойствие и увереност, с които да говорите безпроблемно. Нашите преводачи с хинди могат да Ви придружат на важна бизнес среща, конференция, презентация, сключване на сделка или друг тип събитие. Те ще се погрижат да смъкнат езиковата бариера. 

С експертите от ТБС Традикс сте в сигурни ръце. Предлагаме консекутивен  и симултанен превод с хинди, както и шушутаж. Гарантираме лично отношение към всеки клиент, конфиденциалност, компетентност и гъвкаво обслужване, съобразено с Ваните нужди и възможности.

 

Преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи

Разполагаме и с колеги, които официално са утвърдени от Министерството на външните работи на Република България (МВнР). Този тип експерти са по-популярни с израза “заклети преводачи”, който е много неправилен. Истинската мисия на този тип професиоанлисти е да отговаря с опита си, подписа си и печата на фирмата за легалността на Вашата документация.

Преводачите, утвърдени от МВнР, са от голямо значение при изготвянето на документация за големи проекти, които ще бъдат представяни през чуждестранни институции. Екипите ни свидетелстват за легалността на преведения документ и неговата законова стойност и съвместимост с оригинала. Нашите служители ще Ви заверят документите в институциите, в които е нужно да се завърши процеса по легализация. 

 

blank

 

Още се колебаете дали да се доверите на нас? Използвайте и нашия онлайн калкулатор, за да предвидите колко ще струва изпълнението на услугата, за да добиете по-ясна представа за условията ни. При нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за запитване.