Езици

Превод на документи и текстове от испански на български език и обратно

ТБС Традикс предлага професионални преводи на документи и текстове от испански на български и от български на испански език. Офисът ни е в гр. София, на бул.  Васил Левски 28А. 

Работим с квалифицирани и опитни преводачи, на които спокойно може да поверите материалите си за превод от всякакво естество. 

Предлагаме стандартна, бърза и експресна поръчка.

Устен превод с испански език

Ако Ви предстои събитие, за което Ви е нужен устен преводач с испански език, ще се радваме да се обърнете към нас. Ние работим с утвърдени професионалисти в областта на устните преводачески услуги. Предлагаме симултанен, консекутивен, превод с придружаване и шушутаж. Готови сме да осигурим нужните Ви професионалисти за конференции, семинари, бизнес срещи  и други събития. Осигуряваме авторитетни и добре подготвени специалисти, които ще се справят успешно с всяка тема.

Преводачи с испански език, одобрени от Министерство на външните работи на Република България

Преводът на документи се поверява задължително на преводачи, които са получили одобрение от МВнР на Република България. 

Те имат право да удостоверят извършения превод с подписа си и с печат на ТБС Традикс. 

Приемаме поръчки за превод на следните документи/текстове:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • Счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени преводи на други видове документи и текстове. 

Нашите преводачи владеят както български, така и испански език на изключително високо ниво. Те безпроблемно ще се справят с всяка поставена задача. 

Стриктни сме в спазването на срокове и предаваме преводите в завършен вид и безупречно качество. Преди да стигнат до Вас те преминават през строги проверки, включващи корекция, форматиране и редакция. 

Цена за превод от испански на български език и обратно

Цените в категорията Превод” зависят от обема на поръчката и от срока ѝ за изпълнение. 

Освен от и към български език, агенцията ни за превод предлага и други езикови комбинации с испански език. 

Може да използвате калкулатора на сайта ни, за да направите справка за това колко ще струва Вашата поръчка. Не се колебайте да ни се обадите или да ни пишете, за да Ви дадем и допълнителни разяснения за всичко, което Ви интересува.

 

blank

 

Свържете се с нас или заповядайте на място, за да обсъдим първия ни проект заедно. Ние се ангажираме да се съобразим с Вашите изисквания напълно. Не пропускайте да посетите и страниците за писмени и устни преводи на нашия сайт, за да се запознаете с начина ни на работа, условията и предимствата да използвате агенция за преводи ТБС Традикс.