Езици

Превод от български на италиански и от италиански на български език

ТБС Традикс е преводаческа агенция в София, която извършва професионални преводи с този език. Сътрудничим си с доказани преводачи с огромен опит. Подбираме внимателно екипа, на който да поверим Вашата поръчка. Стриктно спазваме всички срокове и се придържаме към Вашите изисквания за проекта.

Писмен превод с италиански език

Писмените преводачески услуги често са свързани с документация. Ние разполагаме с преводачи, одобрени от МВнР на Република България, които експедитивно и прецизно ще извършат Вашата поръчка.

Начинът ни на работа е ефективен и за двете страни. Вие се свързвате с нас и ни разяснявате естеството на задачата или ни предоставяте материалите. Ние изготвяме оферта за стандартна, бърза или експресна поръчка. Запознаваме Ви с цените и условията, а Вие избирате най-подходящия за Вас вариант за изпълнение. След като уточним как да процедираме, започваме да работим по заданието.  Предлагаме също услуга легализация, при която заверяваме Вашите документи и/или превода към тях в съответната институция или институции.

Устни преводачи с италиански език

Ние предлагаме и услугата устен превод с италиански език. Тя е подходяща за различни важни мероприятия, като например:

  • сделки пред нотариус;
  • конференции, семинари и обучения;
  • бизнес срещи, сделки и посещения;
  • ангажименти с адвокати или съдебни дела;
  • други.

Предлагаме придружаване, шушутаж, симултанен и консекутивен превод. Изпращаме най-подходящите професионалисти според темата и терминологичните особености на ангажимента. Нашите специалисти ще се подготвят отлично и ще се погрижат за гладката комуникация на събитието.

Преводачи, одобрени от Министерство на външните работи на Република България

Официалните преводи е задължително да се проверят на преводачи, одобрени от МВнР на Република България. Единствено те имат право с подписа си да удостоверят истинността и съответствието на извършения превод с оригинала, а ние поставяме печат на агенцията. 

Като допълнителна услуга можем да извършим услуга легализация за Вас. При нея ще заверим документите Ви в необходимите за целта институции, което ще Ви спести време, усилия и финансови средства. 

Цени за преводаческа дейност

 

blank

Цените ни за превод на италиански език са разумни и изгодни. Те зависят от обема на поръчката и сроковете, в които желаете да я изпълним. С удоволствие Ви информираме, че редовните ни клиенти получават значителни отстъпки. 

Високо ценим възможността да си сътрудничим, затова ще откликнем на Вашите конкретни изисквания, ще анализираме внимателно особеностите на проекта и ще се съобразим с тях. Може да сте сигурни, че накрая ще получите отлично извършен превод, който отговаря на високите стандарти, към които се придържаме.

Свържете се с нас или ни посетете на място. Нашият офис се намира в град София на булевард Васил Левски 28А.