Преводи

Преводач от иврит на български език и обратно

ТБС Традикс е авторитетна агенция с опит в професионалните езикови услуги от 1996 г. насам. Ние специализираме в услугите с различни езикови комбинации, устни и писмени преводи, редакция, корекция, легализация, форматиране и още. Нашите преводачи от иврит на български език  и обратно ще се радват да Ви съдействат в следващото Ви начинание. Доверете се на опита и имена от бранша, които са доказали своя професионализъм през годините. 

 

Обърнете се към екипа ни, ако имате нужда от бърза работа в срок на добри цени. Работим на три основни принципа на обслужване, според скоростта на завършване на заявката – стандартен, бърз и експертен вариант. Стандартните цени за писмените ни услуги ни ще откриете тук, като при по-големи и специфични проекти са възможни и отстъпки от и над 15%. На разположение сме и при нужда от придружаващ устен превод. За Ваше удобство комуникацията може да се проведе онлайн, както и на място в нашия офис на адрес: София, бул. В. Левски 28А.

 

Писмени преводи от и на иврит

Писмените преводи от и на иврит са добре търсена услуга, която изисква много сериозен подход. Специализираните документи се нуждаят от специфични познания и съвършено оформяне на цялостния им вид. Нашата агенция може да се погрижи книжата Ви да бъдат във възможно най-добър вид. Обслужваме писмени преводи от и на иврит със следните видове документи:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени услуги за други видове документи и текстове

Знаем, че поддръжката на специални документи изисква специален подход. Работим само с висококвалифицирани специалисти, които са сред най-добрите в това, което правят. Екипът ни се състои от над 120 специалисти от цяла България, които са готови да съдействат във всяко едно отношение. За максималното Ви удобство сме осигурили безплатна консултация, както и безплатна доставка на документи от и към офис.

Устни преводи: от иврит на български и обратно

Търсете само безкомпромисно качество, когато търсите подкрепа в устни преводи. ТБС Традикс може да осигури устен преводач, който да бъде плътно на Вас при посещение на събитие, изнасяне на лекция, представяне на презентация или идея, работна среща, бизнес среща с клиенти, конференция и още. Независимо от повода и характера на събитието нашите експерти по устни преводи от иврит на български и обратно са на Ваше разположение.

 

blank

 

При нужда от устен превод от и на иврит се свържете с нас чрез формата за запитване или на нашия номер +359 878 430 242. Опитът на нашите специалисти позволява да представяме информация от разнообразен характер по правилен начин. Преводачите ни ще се погрижат да преведат точно смисъла на казаното от Вас, както и същината на посланието Ви. Те ще бъдат до Вас по време на цялото събитие, за да се чувствате комфортно. По този начин ще общуваето свободно и неуморно, без паузи и притеснения.

 

Преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи

Независимо от езика, при подготвянето на официални документи, автентичността на информацията е важна за съдбата на проекта. Затова нашите клиенти могат да изберат да работят с преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи (МВнР). Още наричани “заклети преводачи” тези специалисти всъщност гарантират със своето име и професионален имидж за достоверността на документите, които превеждат и представят. 

 

Специфичното при този тип експерти е, че те фигурират в специален списък с лица, упълномощени да практикуват ролята на“заклети преводачи”. В случай, че търсите такъв тип услуга ТБС Традикс може да Ви съдейства навременно. Ние ще придвижим заявката Ви в срок, като гарантираме за високото качество и сертифицирани езикови умения. Свържете се с нас по всяко време! Очакваме Ви онлайн и на място, в офиса на агенцията.