Преводи

Превод от български на китайски и обратно

 

Преводаческа агенция ТБС Традикс предлага висококачествени преводи на китайски и от китайски на български. Работим с едни от най-добрите преводачи с богат опит и филологическо образование, владеещи из основи този толкова специфичен език, с който борави най-многолюдната нация в света. Ако се нуждаете тази услуга за лични или работни цели, не се колебайте да ни потърсите.

Можете да се свържете с нас по един от начините, описани в раздела “Контакти” или да заповядате на място в нашия офис, който се намира в град София на бул. Васил Левски № 28А. С радост ще поговорим с Вас и ще обсъдим условията около предстоящата ни съвместна работа. 

 

Писмен и устен превод от и на китайски 

 

С удоволствие ще преведем писмено или устно всеки текст, от който имате нужда. Най-честите материали, които се налага да превеждаме писмено са различни видове документи в това число актове за раждане и удостоверения, дипломи за различни образователни степени, пълномощни, нотариални актове и други. Дейността ни обхваща различни по естество текстове, като научна и художествена литература, субтитри, съдържание на уебсайтове. По отношение на устния превод, той е необходим при провеждането на редица мероприятия, като: 

  • сделки;
  • конференции;
  • обучения;
  • семинари; 
  • съдебни дела;
  • бизнес срещи. 

 

За всяко събитие ние можем да подсигурим добър преводач, който владее отлично говоримо и писмено езика. 

 

Заклети преводачи с китайски 

 

Заклетите преводачи, с които работим са изцяло одобрени от Министерството на вътрешните работи(МВнР) на Република България, да извършват тази дейност. Те превеждат поверената им документация съгласно всички изисквания – лингвистични и юридически. С поставянето на подписа си, те декларират достоверността на съответния текст и го валидират пред институциите. 

 

Легализиран превод на текст от и на китайски 

 

Освен  в областта на превода ТБС Традикс има дългогодишен опит с легализацията. Нашите експерти са наясно с целия път, който трябва да преминат Вашите документи, за да бъдат напълно легални. Те ще се погрижат да получите всички необходими печати, подписи и заверки от институциите. Така документите Ви ще бъдат изцяло валидни пред съответните на органи на държавата, пред която трябва да послужат. 

 

Цени за превод в ТБС Традикс 

 

Що се отнася до цената на всяка от изброените услуги, тя се образува като се пресметне обема, спецификите и срока за изпълнение на задачата. Можете да проверите това като използвате нашия калкулатор или като се свържете с нас. Като утвърдена преводаческа агенция с традиции в тази сфера, предлаганите от нас дейности са на изключително разумни цени. Не правим компромис по отношение на качеството на извършената услуга.

 

blank

 

Преди да бъде финализирана поръчката, тя се проверява щателно, за да се избегнат всякакви грешки. Към всяко задание подхождаме внимателно и индивидуално. Винаги спазваме стриктно уговорените срокове за изпълнение. С нетърпение очакваме нашата съвместна работа!