Преводи

 

Преводи с корейски от TBS Tradix

Обърнете се към TBS Tradix за преводи от и на корейски език. Ние ще извършим възложената работа отговорно и качествено с индивидуален подход и поглед към всеки детайл. Доверете се на утвърдени специалисти с отлични познания по езика, които ще се заемат с проекта Ви бързо и коректно.

Ние притежаваме 25-годишен опит в областта на преводаческите услуги и си партнираме с институции, фирми и частни лица, които ни възлагат писмени текстове или се нуждаят от устни преводачи. Правим отстъпки на редовните ни клиенти и предлагаме изгодни цени, които зависят от обема и срока за изпълнение.

Според срока, поръчките за превод са бързи, експресни или стандартни. Предварително ще уточним всички детайли по изпълнението и ще започнем работа, когато сме сигурни в параметрите и Вашите критерии.

 

Устни преводи с корейски

Ние ще осигурим отлично подготвени устни преводачи за събития във всякакъв формат. Без проблем ще обезпечим научни конференции, семинари, бизнес срещи, обучения, събрания, изявления и други изяви с участие на различни езици, сред които и корейски.

 

Нашите специалисти притежават необходимата езикова подготовка, за да се справят перфектно със задачата по превод с корейски. Улесняването на комуникацията е ключов фактор при провеждането на различни мероприятия. Затова си заслужава да се обърнете към професионалисти, с чиято помощ ще сте сигурни, че информационният обмен е защитен и протича коректно.

 

Писмени преводи с корейски

Ние също така извършваме писмени преводи от и на корейски език на различни по вид изходни текстове. Сред тях са:

 

  • юридически документи: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • счетоводни и банкови процедури;
  • дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература
  • художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове.

 

Независимо от обема на текста и специализираната тематика, ние ще преведем материалите в срок и ще спазим всички Ваши формални изисквания. Работим както с шаблонни документи, така и със специализирана техническа литература, художествени текстове и съдържание за Web.

 

Легализация на документи от и на корейски

TBS Tradix предоставя и услуги по легализация, при които вземаме от съответните институции необходимите заверки, които удостоверяват истинността на дадения документ. Легализацията изисква задълбочено познаване на законовите процедури, което ние притежаваме. Ние вместо Вас ще получим всички заверки, с което ще спестим сериозни разходи и време.

 

Много хора търсят услугите на “заклет преводач”, който да се заеме с изготвяне на международно признат дубликат на документа на друг език. Всъщност това понятие няма законова стойност, тъй като процедурата не зависи от самия специалист. Нашият преводач, който ще работи по документите Ви, ще положи подписа си, заедно с фирмения печат. След това ние ще отидем в съответните институции и ще получим заверка под формата на стикер и печат, които дават на превода същата законова стойност, каквато има и оригинала.

 

blank

 

Използвайте калкулатора, за да разберете каква би била цената за превод с корейски на Вашия проект, ако го възложите на TBS Tradix. Обърнете се към нас с въпроси, а ние ще Ви отговорим бързо и компетентно, като ще Ви разясним всичко относно дейността, сроковете и особеностите.