Преводи

Преводач от латински на български език и обратно

С ТБС Традикс търсенето на добър преводач от латински на български език и обратно е лесна задача! Екипите на нашата агенция са съставени от професионалисти от много високо ниво и богат опит с работа по различни проекти. Доверете се на нас, ако търсите качествени резултати, работа в срок и прецизност. С радост ще Ви съдействаме по отношение на писмени и устни преводи, легализация, редакция, корекция, предпечат и форматиране. При нужда от преводач се свържете с нас онлайн или посетете офиса ни на адрес: гр. София, на бул. Васил Левски 28А.

 

 Писмени преводи от и на латински език

Преводачите ни са на разположение за подготвяне на писмени преводи от и на латински език. Всеки от текстовете, които създаваме за нашите клиенти, отговаря на най-високи стандарти за качество и е в съответствие с всички актуални езикови правила. Експертите в екипите ни специализират в създаването на различни видове документи. Сред текстовете, които създаваме, се нареждат:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени услуги за други видове документи и текстове

Потърсете помощ от нас, ако имате нужда от съдействие при създаването на съдържание от всякакво естество. Опитът ни с различни клиенти ни помага да бъдем гъвкави и бързи в изпълнението на задачите. За нас доверието е от огромно значение, затова подхождаме внимателно към всеки един проект. На линия сме и при нужда от допълнителни консултации, за да бъдем сигурни в безкомпромисното качество на финалния продукт. 

 

 Устни преводи: Латински превод – от латински на български и обратно

Различните разновидности на устни преводи изискват специална предварителна подготовка и богат набор от знания. В лицето на ТБС Традикс ще откриете дългосрочен партньор със сериозен професионален подход. Изпратете Вашата заявка при нужда от устни латински преводи – от латински на български и обратно. Възможно е и съчетаване с други езикови двойки.

 

Всеки тип събитие се нужда от различен подход, затова предлагаме консекутивен и симултанен превод, както и шушутаж. От наша страна ще Ви осигурим придружаващ устен преводач, който е готов да се включи в разговора във всеки един момент. Най-често помощта ни е нужна при провеждане на конференции, беседи, кръгли маси, обучения, презентации, работни срещи, преговори и или други важни събития. Ще се погрижим да останете напълно разбрани и ще убедим публиката във Вашата теза, без да губим от смисъла на думите Ви. Присъствието на професионалист е особено важно при обстоятелства, които налагат идеални комуникативни умения, силна аргументация и внушения.

 

Преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи

Освен, че работим с над 120 преводачи от цялата страна, ние осигуряваме и преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи (МВнР). Този тип професионалисти са наричани понякога “заклети преводачи” и тяхната роля е представителна и от ключово значение при представяне на документация пред институции. Те владеят високо ниво на експертиза и са част от официалния списък на МВнР. Техният подпис дава допълнителна тежест на съдържанието, като свидетелства за достоверността на преведените документи.

 

blank

 

Екипите на ТБС Традикс са готови да Ви съдействат при всякакви типове заявки. Ако не откривате това, което търсите, не се притеснявайте да изпратите своето запитване. Ние ще се постараем да отговорим на Вашите очаквания. Използвайте формата за запитване. Разработихме за Вас и специален инструмент – Калкулатор за писмени преводи, който ще Ви улесни в предвиждането на ценовата оферта.