Преводи

 

Преводи с молдовски от TBS Tradix

TBS Tradix притежава огромен опит в сферата на преводаческите услуги с редица езици. Ние извършваме професионални преводи с молдовски език, който е официален за Република Молдова. Можете да ни се доверите за своя проект, без значение какъв е неговият обем, каква е тематиката и какво е времето за изпълнение.

 

Гордеем се със своя екип от експерти, сред които са както преводачи, така и редактори, координатори и технически специалисти. Всички те обединяват усилията си, за да получите резултати с оптимално качество, които да използвате за лични, бизнес и обществени цели.

 

Писмени преводи с молдовски

Ние предлагаме преводи на документи с молдовски на шаблонни документи и всякакви други художествени и нехудожествени текстове. Една малка част от тях са:

 

  • юридически документи: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • фактури, счетоводни и банкови процедури;
  • дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература
  • художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове.

 

Експертизата ни позволява да се заемем с увереност с проекти от всякакъв друг характер. Затова, ако не откривате точния вид на текста, който сте ни подготвили, не се колебайте да се свържете с нас, за да го обсъдим. Приемаме предизвикателствата с огромна мотивация и винаги намираме най-ефективния начин да постигнем перфектни резултати.

 

Устни преводи с молдовски

TBS Tradix притежава ресурсите да осигури устни преводачи с молдовски за събитията, които организирате. Предлагаме консекутивен и симултанен превод, от които можете да избирате според формата на мероприятието.

 

Тази услуга е подходяща за конференции, семинари, културни събития, научни форуми и бизнес срещи от формален или неформален характер. Според тематиката ще изпратим най-добрите кадри, които притежават необходимата подготовка, за да се справят безпроблемно със задачата.

 

Устните преводачески услуги изискват отлични езикови познания, които обаче са само основа на успешната дейност. Експертът се нуждае от бърза мисъл, безпогрешни аналитични способности и умение за предвиждане на ситуацията.

 

Нека не забравяме, че преводачите влизат в ролята на културни медиатори, които позволяват на всички страни в преговорите да изкажат своята позиция в уместен и ефективен начин, за да постигнат своите цели. В този смисъл лингвистите следва да осигурят междукултурен баланс, който да предразположи участниците да общуват спокойно и да предотврати напрежение в следствие на различията.

 

Преводачи с молдовски, одобрени от МВнР

Ние работим с професионални преводачи с молдовски, одобрени от Министерството на външните работи на Република България. Те полагат подписа си върху преводния документ, както и печат на агенцията. След това специалистите ни преминават към процес по легализация, който включва получаване на съответните заверки от МВнР и релевантните институции.

 

Легализацията е единственият начин преведеният документ да придобие валидност пред чуждестранните институции. Тази задача има административни особености, с които ние сме добре запознати, така че да я изпълним по най-ефективния начин и да спестим ресурси за клиентите ни.

 

Свържете се с нас, за да ни запознаете с проекта си и да обсъдим параметрите на нашето сътрудничество. Ние поставяме основен фокус върху спазването на индивидуалните изисквания, като винаги ще се стараем да се съобразим с предпочитанията и критериите Ви.

 

Цените за превод с молдовски са изгодни и конкурентни, а качеството винаги е безупречно. Използвайте калкулатора за цена за превод, за да разберете каква ще бъде приблизителната стойност на Вашата поръчка. Тя зависи от времето за изпълнение, обема и вида на текстовете.

 

blank

 

Можете да ни изпратите материалите си по имейл или да ги донесете в нашия офис на бул. “Васил Левски” 28А в град София. Ще обсъдим Вашите предпочитания, ще анализираме проекта и ще Ви предложим няколко варианта за изпълнение, от които да изберете този, който Ви удовлетворява напълно.