Преводи

Преводи от български на немски и от немски на български език

 

ТБС Традикс е преводаческа агенция, чиято основна цел е да предлага качествен превод на документи и текстове от различно естество: 

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • банкови документи и процедури;
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове, субтитри;
  • други видове.

 

Извършваме и устни преводачески услуги от и на немски език.

Намираме се в  центъра на гр. София на бул. Васил Левски 28А. Може да заповядате при нас или да ни потърсите по някой от упоменатите в сайта начини. Всички преводачи, с които работим, са професионалисти с необходимото образование и опит в тази сфера. Ако имате нужда от качествен преводач, значи сте на правилното място. 

 

Писмени преводи от и на немски език

 

В писмените преводи от изключителна важност са компетентността и познанията на преводача. Не е тайна, че немският има изключително богата езикова система. Ние от ТБС Традикс работим с отлични специалисти, прекрасно владеещи езика на Гьоте. С нас можете да имате пълното спокойствие, че всеки документ/текст, който сте оставили в нашите ръце, е преведен коректно.

По отношение на услугите, от които можете да се възползвате, предлагаме стандартно, бързо и експресно изпълнение. Високото качество на извършваната дейност не се отразява върху цената. Стремим се да предлагаме изгодни цени и много отстъпки за своите лоялни клиенти. Държим хората, избиращи да работят с нас, да останат напълно доволни от крайния резултат. Ето защо ще обсъдим детайлно работния процес, за да се доближим изцяло до Вашите желания.

Винаги спазваме уговорените срокове за изпълнение. В края на процеса правим стриктна проверка, която гарантира, че преводът ще стигне до  вас в напълно изряден вид, така че без притеснения и колебания да го използвате за своите бизнес или лични цели.

 

blank

 

 

Устни преводи от и на немски език

 

Качеството на устните преводачески услуги не е по-маловажно от това на писмените преводи. Когато става дума за важно корпоративно събитие, ние няма да Ви подведем. Лингвистичните познания на нашите преводачи ще Ви гарантират отлични резултати. Благодарение на тях със сигурност ще очаровате партньорите си.

Потърсете ни за конференции, бизнес срещи и сделки, семинари, обучения и още събития. Насреща сме при всякакви поводи, в които имате нужда от качество и професионализъм. Нашата дейност се основава изцяло на тези две качества. Винаги сме коректни по отношение на всяка задача, с чието изпълнение се заемем.

 

Преводачи с немски език, одобрени от Министерство на външните работи

Работим с едни от най-добрите одобрени от МВнР преводачи в страната. Можете да се възползвате от качествените им услуги, като се свържете с нас. Те ще преведат точно и ясно официалните Ви документи. Всеки превод ще бъде придружен с подпис от човека, който го е извършил и печат от нашата агенция, с което гарантираме пълното съответствие между двата текста. В тази връзка при нас можете да се възползвате от услуга по легализиране на документацията си. Прочетете повече за тази процедура в следващите изречения.  

 

Легализиран превод на текст от и на немски език

Предлагаме и легализация на документи. Тази дейност е свързана с удостоверяването на преведените материали в съответните институции, което ги прави напълно валидни. За своите корпоративни клиенти, намиращи се на територията на град София, предлагаме безплатен куриер до Вашия офис. Сигурни сме, че заедно ще успеем да постигнем желаните резултати.