Преводи

Превод от български на нидерландски и обратно

ТБС Традикс предлага услуги за писмен и устен превод на нидерландски и от нидерландски на български. Офисът ни се намира в сърцето на столицата на адрес бул. Васил Левски № 28А. Ако имате нужда от преводаческа услуга независимо дали става дума за лична потребност или материали, свързани с работна дейност, не се колебайте да ни потърсите. Заповядайте на място в офиса на агенцията или се свържете с нас чрез имейл или по телефона.

 

Първата стъпка от съвместната ни работа е да се запознаем с естеството на текстовите материали, които се нуждаят от превеждане. След това ще преценим към кой екип да Ви насочим. Всичките ни преводачи са с отлично филологическо образование и богат опит в сферата. Стандартите ни а работа са много високи. Всяко задание, което поемаме, се реализира професионално. 

 

Писмен и устен превод от и на нидерландски

 

От писмен превод се нуждаят редица текстове, каквито са: 

  • Юридически документи – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • Счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • Лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • Медицински документи – епикризи и др.; 
  • Специализирана и художествена литература; 
  • Софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • Писмени преводи на други видове документи и текстове.

 

С удоволствие нашите преводачи ще се заемат с Вашата поръчка.  

По отношение на устните преводачески нужди, те са свързани с потребността от вербална комуникация по различни поводи, като конференции, обучения, бизнес срещи, семинари, съдебни дела и т.н. Във всеки от изброените случаи езиковото ниво на преводача трябва да бъде много високо.

 

blank

Екипът ни разполага с едни от най-добрите професионалисти в страната, които ще представят Вас и бизнеса Ви по възможно най-добрия начин. Що се отнася до цената, винаги се стремим да предлагаме изгодни условия на своите клиенти. Имаме и програми за отстъпки за лоялните си клиенти. Ценообразуването се извършва на базата на обема, естеството и срока за изпълнение на поетата задача. Предлагаме стандартна, бърза и експресна поръчка. Подробности ще откриете в раздела “Цени”. 

 

Заклети преводачи с нидерландски

Обработката на официални текстове в повечето случаи е свързана с тяхната официална заверка с подпис на заклет преводач. ТБС Традикс има щастието да работи с чудесни професионалисти, които имат всички необходими разрешителни от Министерството на външните работи на Република България. Това им дава правото с подписа си да удостоверяват извършения превод. Освен това агенцията ще постави и печата си. 

 

Легализиран превод на текст от и на нидерландски

Легализацията също е сред портфолиото ни от услуги. Ние ще заверим в съответните институции всички документи съгласно всички законови изисквания. Така те ще бъдат напълно изрядни. Гарантираме спазването на всички изисквания и поставени срокове. Доверете на нашия професионализъм и дългогодишен опит в сферата на преводаческата дейност и легализацията!