Преводи

Превод от български на полски и обратно

 

Преводът от български на полски език и обратно е търсена услуга. Той е сред най-интересните от лингвистична гледна точка славянски език. Отличното му овладяване не е никак лесна задача, но има хора, които боравят прекрасно с него, както писмено, така и говоримо. Такива са преводачите, с които си сътрудничи ТБС Традикс. Те ще Ви помогнат да осъществите безпроблемна комуникация за личните Ви или професионалните Ви цели.

Ако имате потребност от преводачески услуги, свържете с нас. Заповядайте в офиса ни, който е разположение в центъра на София на адрес бул. Васил Левски № 28А. Ако не можете да дойдете на място, свържете с нас по имейл или с телефонно обаждане. Заедно ще обсъдим условията около предстоящия работен процес и ще планираме дейностите по осъществяването на заданието. 

 

Писмен и устен превод от и на полски 

Писмената преводаческа дейност се предприема най-често по отношение на документи от разнороден характер – юридически (договори, пълномощни, декларации, нотариални актове, съдебни решения), лични документи (дипломи, удостоверения, академични справки и т.н.), медицински документи, литература (художествена и специализирана), технически текстове (софтуер, уебсайтове) и други материали. Всяко задание, освен че ще бъде изрядно в езиково отношение, ще бъде и оформено, спрямо всички стандарти и съобразено с Вашите изисквания. В зависимост от срока, за който трябва да бъде извършена услугата, можете да избирате между стандартна, бърза и експресна поръчка. 

 

Устните преводни услуги са необходими при необходимостта от вербално общуване с бизнес или лична цел. Обикновено тази услуга се търси при провеждане на конференции, сделки, бизнес срещи, семинари, съдебни дела. ТБС Традикс ще обезпечи търсенето Ви. Работим с едни от най-добрите полонисти в страната, с богат опит и отлично образование. Предлагаме изключително изгодни цени. Те се формират на базата на обема, спецификата и срока на извършване на заданието. 

 

blank

 

Заклети преводачи с полски 

 

Заклетите преводачи, с които работим, са одобрени от Министерството на външните работи на Република България и имат разрешение с подписа си да удостоверяват автентичността на извършения от тях превод. Всеки преведен документ ще пристигне при Вас с подпис на преводача и печат от ТБС Традикс. 

 

Легализиран превод на текст от и на полски

 

Легализацията е дейност, с която много се гордеем. Още от началото на дейността, която започва 1996 г. се занимаваме активно и с легализация. В тази връзка сме натрупали сериозен опит в областта. Наясно сме с всички етапи, през които преминава един документ, за да бъде напълно валиден пред всеки държавен орган, пред който трябва да послужи. Доверете се на опита и авторитета, доверете се на ТБС Традикс!