Преводи

Преводи от португалски на български език и обратно

 

Ако имате нужда от качествени преводи от португалски на български език и обратно, препоръчваме да се доверите на преводачите на ТБС Традикс. Нашите професионалисти ще се заемат с Вашата задача, веднага щом изпратите своя заявка и предадете нужната информация. Те ще се съобразят със спецификата на заданието и ще спазят стриктно зададените крайни срокове.

Агенция ТБС Традикс е реномира в сферата на преводаческите услуги с различни езици. Поддържаме висок професионален стандарт и безупречно изпълнение в продължение на над 20 години. Разполагаме с нужния ресурс, за да отговорим на очакванията Ви с три основни опции на изпълнение – стандартна, бърза и експресна поръчка. Свържете се с нас и пуснете своята заявка. Очакваме Ви в офиса ни на адрес София, бул. “Васил Левски 28”А. Ако предпочитате работата онлайн, сме в готовност за цялостно обслужване чрез нашия виртуален офис.

 

Писмени преводи от и на португалски език

 

Нашите екипи са в готовност да изпълнят за Вас писмени преводи от и на португалски език. Нашата експертиза позволява да обслужваме разнообразни типове документи. Разчитайте на нас, ако имате нужда от помощ за следните видове текстове:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени услуги за други видове документи и текстове.

Знаем, че този тип услуга изисква много внимание и стриктно изпълнение. Опитните ни преводачи ще предадат проекта обратно на много високо езиково ниво. За целта ТБС Традикс следва работен процес, изпълнен с проверки и допълнителна корекция, форматиране и редакция.

 

Устни преводи: Преводач от португалски на български и обратно

 

Големите събития, инициативи, сделки и публични изяви се нуждаят от професионалисти в устните преводи, на които да разчитате. На помощ идват преводачите ни от португалски на български език и обратно. Те ще предадат точно информацията, като запазят смисъла и тона на посланието.

С нашата помощ в устните преводи забравяте за езиковата бариера и говорите на воля, без притеснения дали думите Ви ще бъдат интерпретирани правилно. Доверете се на нашите компетенции, за да си гарантирате качествено изпълнение.

 

Преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи

 

ТБС Традикс разполага с преводачи, които са официално утвърдени от Министерството на външните работи на Република България. Този тип експерти често са наричани погрешно с термина “заклети преводачи”.

Легалното разпознаване от страната на МВнР дава допълнителна гаранция за високото качество, което преводачите ни предлагат. С общи усилия подготвяме Вашата документация, легализация, редакция, корекция, предпечат и форматиране на добри, конкурентни цени. За да гарантираме максимално удобство, консултацията и изпращането от и до Вашия офис в София са абсолютно безплатни. Използвайте и нашия онлайн калкулатор, за да предвидите колко ще струва изпълнението на услугата. Ако имате нужда от друга информация, не се колебайте да ни пишете през формата за запитване.
blank