Преводи

Преводи от български на румънски и от румънски на български

 

Съседството с Румъния предполага наличие както на работни, така и на лични взаимоотношения с тази страна. Все повече нараства необходимостта от добър писмен и устен превод от и на румънски език.

Ако се нуждаете от подобна услуга, не се колебайте да ни потърсите. Намираме се в град София на булевард “Васил Левски” 28А. Ако нямате възможност да дойдете на място в офиса, свържете с нас по някой от посочените на сайта начини. С удоволствие ще обсъдим бъдещата ни съвместна работа, която сме убедени, че ще доведе до желания резултат. 

 

Писмени преводи от и на румънски език 

Предлагаме писмени преводачески услуги за текстове от всякакъв тип, за лични и бизнес цели. Ще преведем за Вас следните материали: 

  • Документация от различно естество, като – нотариални актове, съдебни решения, административни документи и др., удостоверения, сертификати и дипломи; 
  • Медицински документи – епикризи, актове за раждане т.н.;   
  • Литературни текстове от всякакви жанрове; 
  • Софтуер, уебсайтове, субтитри; 
  • Различни видове текстово съдържание.

Работим с опитни професионални преводачи, с филологическо образование и широки познания. Владеещи отлично лингвистичните норми в румънския език. Можете да бъдете напълно сигурни във високото качество на изпълнение на възложените задачи. Текстовете Ви ще бъдат в наистина добри ръце.

 

Можете да се възползвате от стандартна, бърза или експресна поръчка в зависимост от своите потребности. Ние ще изпълним коректно своята задача съобразно договорения срок и условия. Имате възможност да пресметнете цената на поръчката си с помощта на калкулатора в сайта. Ако имате допълнителни въпроси, свържете с нас. С радост ще отговорим на всеки въпрос и ще обсъдим съвместната работа.  

 

blank

 

 

Устни преводи от и на румънски език

 

Ако организирате важни събития, като конференции, обучения, семинари, бизнес срещи, се нуждаете от добър наистина преводач. С негова помощ партньорите Ви ще почувстват личното Ви отношение и ще могат свободно да изразяват идеите си на своя език.

Доверете се на нашия дългогодишен опит в областта на устния превод. Разполагаме с подготвени хора, които ще осигурят безпроблемно общуване по време на цялото събитие

 Предоставянето на качествена услуга за нас винаги е стояло на първо място. Успехът на агенцията се гради на успеха на нашите клиенти. Всяка от извършваните от нас дейности е изгодна цена. Освен това предлагаме много отстъпки за постоянните си клиенти. 

 

Заклети преводачи с румънски език 

 

Добрите бизнес взаимоотношения предполагат изрядна документация. В ТБС Традикс ще откриете изключително добре подготвени заклети преводачи, които ще предадат точно и ясно всеки ред от официалните текстове, от които имате нужда в работния процес. Това право им е дадено от Министерството на външните работи на Република България.

Всеки преведен материал ще бъде придружен с подпис на преводача и печат от нашата агенция. Това гарантира, че всяка дума е предадена напълно коректно спрямо оригинала. 

 

Легализиран превод на текст от и на румънски

За да бъде валиден всеки преведен документ, трябва да бъде легализиран и заверен от съответните държавни институции. ТБС Традикс ще извърши всичко това, съгласно всички законови разпореждания.

Клиентите ни в София могат да се възползват от безплатен куриер до офиса си. Не се колебайте да ни потърсите! Вярваме, че в общуването между хората не бива да се поставят граници. Доверете на нашия опит и заедно ще достигнем до желания резултат!