Преводи

Преводи от български на руски и от руски на български 

 

Руският език е най-говореният славянски език в световен мащаб, а родината му е изключително развита в икономическо отношение. Всичко това предполага необходимостта от точен превод, особено когато става дума за бизнес цели.

ТБС Традикс работи с едни от най-добрите преводачи, които ще преведат отлично в писмена и устна форма всеки текст, от който имате необходимост в своята дейност. Превеждаме следните материали: 

  • Документи – като нотариални актове, съдебни решения, дипломи, фактури и т.н.; 
  • Медицинска документация – в това число епикризи, амбулаторни листове и др.;
  • Технически спецификации и документация;
  • Юридически документи и текстове – договори, учредителни актове и др.; 
  • Текстове от различно естество – в това число и художествена литература; 
  • Софтуер, сайтове, субтитри. 

Можете да избирате между стандартна, бърза и експресна поръчка. Цените, на които предлагаме услугите си, са изключително изгодни. Ако се нуждаете от по-подробна информация, свържете се с нас или пресметнете цената с помощта на калкулатора, който ще откриете в сайта.

 

blank

 

Предлагаме много възможности за отстъпки. При всеки възникнал въпрос или неяснота, не се колебайте да се обърнете към нас. С радост ще обсъдим всички подробности, свързани със предстоящата ни съвместна дейност. 

 

Писмени преводи от и на руски език

 

Работим с преводачи с отлични познания, които ще извършат качествен писмен превод на материалите, които ни предоставите. Всеки един от нашите специалисти познава и владее отлично книжовните норми. Можете да бъдете напълно уверени във високото качество на крайния резултат. Те ще преведат за Вас всеки текст, без значение от жанровата му принадлежност.

В работата си ще се съобразят със съответната стилистика. Преводът ще бъде коректен и издържан във всяко отношение. Предлагаме безплатни куриерски услуги за корпоративните си клиенти, чиито офиси се намират на територията на София. 

 

Устни преводи от и на руски език

Когато организирате събития, като семинари, конференции, обучения и т.н., ТБС Традикс е насреща, за да осигури безпроблемна комуникация по време на цялото мероприятие. С помощта на нашите преводачи със сигурност ще впечатлите партньорите си. Качественото изпълнение на поетия ангажимент е наш приоритет. Можете сте сигурни, че ще изпълним задачата съгласно договорените условия. 

 

Заклети преводачи с руски език

Агенцията работи с отлични заклети преводачи, които са упълномощени от Министерството на външните работи на Република България да превеждат официални документи. Всеки преведен материал ще бъде подписан от преводача и подпечатан от ТБС Традикс. С това гарантиране пълното съответствие между преведения и оригиналния текст. Предлагаме и легализация на документи, за която можете да прочете в следващите редове. 

 

Легализиран превод на текст от и на руски

Легализацията на документи също е сред услугите, с които се занимаваме от дълго време. Наясно сме с всички законови изисквания в този процес. Можете да се доверите на нашия опит, като ни поверите документите си. Те ще бъдат заверени в съответните институции. Гарантираме изпълнение на всяка поръчка в уговорените срокове. Доверете на нашия опит за своите бизнес или лични цели.