Преводи
Превод от български на словашки и от словашки на български

Преводаческа агенция ТБС Традикс предлага висококачествени преводачески услуги от и на повече от 40 езика, изключение не прави и словашкият. Работим с отлични преводачи, които ще извършат устен или писмен превод от български на словашки и от словашки на български за Вашите лични или служебни потребности. От основаването на агенцията през 1996 г. до днес не сме променяли принципите си – да предлагаме качествени услуги на разумни цени с много отстъпки и програми за своите лоялни клиенти. С радост Ви каним в нашия офис, намиращ в град София на бул. Васил Левски №28А, за да поговорим за предстоящата ни съвместна работа. Ако нямате възможност да ни посетите, предлагаме удобни варианти за дистанционна дейност. Свържете се с нас с телефонно обаждане или ни пишете, като попълните формата за запитване на сайта.

Писмени и устни преводи от и на словашки

Писмени и устни преводи от и на словашки се налагат по различни поводи и за различна цел. Най-честите текстове, на които превеждаме писмено са:

  • Медицински документи;
  • Юридически документи;
  • Счетоводна документация;
  • Лични документи;
  • Специализирана и художествена литература;
  • Софтуер, съдържание на уебсайтове;

Разбира се, можете да ни потърсите при нужда от превеждане на текст, който не влиза в някоя от изброените групи. Ще преведем материалите, които ще ни възложили в уговорените срокове. Преди текстът да стигне при Вас, задължително преминава през проверка и редакция, за да бъде в напълно изряден вид. Писмените преводачески дейности предполагат отлично владеене на езика с неговите норми и правила. Преводачите, с които работим притежават висше филологическо образование и дълбоки познания в областта на лингвистиката. Всичко това е надградено със солиден опит в областта на превеждането на разнообразни текстове. Можете да им поверите всеки текст, а те ще го преведат отлично.

Устното превеждане има своята специфика. Добрият устен превод е от изключителна важност за спечелване на доверие от отсрещната страна, независимо дали става дума за бизнес или лични цели. Ето защо ние ще обезпечим нуждите Ви, като ще Ви свържем с изключителни професионалисти, владеещи свободно езика, за всякакви събития – обучения, семинари, конференции, съдебни дела, бизнес срещи и т.н.

Легализиран превод на текст от и на словашки

Сред услугите си освен превод предлагаме и легализация на документи. Легализирането е задължително, за да може преведената документация да бъде напълно валидна пред чуждите власти. В практиката си сме натрупали сериозен опит в тази сфера и сме напълно наясно къде и как да заверим Вашите документи. С това ще Ви спестим време и усилия. Освен това ние ще преведем всички банкови такси в Министерство на правосъдието и Националния център за информация и документация.

Заклети преводачи със словашки език

Официален превод може да бъде извършен само от заклет преводач, придобил това право от МнВР. ТБС Традикс работи едни от най-добрите заклети преводачи в страната. Те ще преведат изрядно всеки документ, а със своя подпис и печат от агенцията ще удостоверят пълната автентичност на преведения материал, оформен в специална бланка.

Цени за превод в ТБС Традикс
калкулатор

Конкретните цени за преводачески дейности можете да изчислите сами, като използвате калкулатора на нашия сайт. С негова помощ, след като попълните полетата, ще разберете колко ще струва определена услуга. Цената се формира като сума от обема, спецификата на текста и срока на изпълнение. Предлагаме експресна, бърза и стандартна поръчка, които се извършват съответно за 6 часа, 1 работен ден и 3 работни дни. Разгледайте раздела “Програми и промоции”, за да се запознаете подробно с отстъпките, от които можете да се възползвате при съвместната ни работа. През целия работен процес получавате напълно безплатна консултация. Ако имате нужда от повече информация относно цените или при възникване на други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!