Езици

Преводи от български на сръбски език и обратно

Преводите от български на сръбски език се налагат по различни причини. Двете държави са във все по-тясно сътрудничество по бизнес въпроси. Ясната комуникация и изрядната документация са основите на коректните и ползотворни отношения. Можете да разчитате на ТБС Традикс за надеждни и качествени писмени и устни преводачески услуги. Наясно сме, че бързината е приоритет, така че освен стандартните услуги, предлагаме и бързи, и експресни. 

На нас можете да разчитате и за отлично подготвени и компетентни устни преводачи.

Писмени преводи със сръбски език

Писмените услуги с езика на западната ни съседка засягат всякаква документация и писмени източници, от които имате нужда. В това число влизат:

  • договори, пълномощни, спесимени, устави;
  • счетоводни документи;
  • Лични документи: актове за раждане, свидетелства за съдимост и др.;
  • нотариални актове;
  • оферти, бизнес предложения, презентации;
  • други.

Обръщаме внимание, че предлагаме също и услуги по легализация. Нашите експерти знаят какви заверки са необходими и как да снабдят документите Ви с такива. Така ТБС Традикс Ви спестява време, усилия и средства.

Устни преводи със сръбски език

Ние работим с професионални устни преводачи от и на този език. Те притежават отлични езикови познания, които ще Ви позволят да водите безпроблемна комуникация със своите партньори и клиенти. Ние предлагаме устни преводачески услуги за всякакви събития без значение от тематиката, локацията и организацията. Можем да Ви съдействаме за осигуряване на необходимата техника при извършване на симултанни преводи като: слушалки, микрофони, озвучаващи системи и преводачески кабини.

Преводачи, одобрени от Министерство на външните работи на Република България

Ние ще осигурим одобрени от  МВнР преводачи. Това е необходимо за официален превод на документи, при които одобреният преводач удостоверява с подписа си истинността и съответствието на извършения от него превод спрямо оригинала. За изповядване на сделки пред нотариус също е редно да Ви придружи такъв експерт. 

Професионални преводи на и от сръбски език

Ние от ТБС Традикс се занимаваме професионално с тази дейност повече от 24 години. За този период сме усвоили всички особености за качествените и ефективни дейности в областта на превода. 

Работим с отлични и опитни преводачи, коректори и редактори. Изпълняваме стандартни, бързи и експресни поръчки. Подхождаме индивидуално и отговорно, като се съобразяваме с всички изисквания на клиентите ни. Преди започване на работа по даден проект правим анализ и предлагаме различни варианти, като изчакваме клиентите да изберат този, който най-точно отговаря на нуждите им.

Моля, използвайте калкулатора на сайта ни за цена или се свържете с нас, за да обсъдим Вашия проект.

 

blank