Преводи

Преводи от турски на български и от български на турски

TBS Tradix предлага писмени и устни преводи с турски. Преводачески услуги с този език обслужват различни дейности, от които зависят бизнес отношенията, туристическите агенции и редица организации от всякакъв характер. България има постоянни взаимодействия със своята югоизточна съседка.

Комуникацията е ключов момент при тях, тъй като тя балансира прагматичните бизнес потребности и фините културни особености. Можете да разчитате на нашата агенция за коректни и бързи услуги за Вашия бизнес или за лични цели. Освен с български, приемаме и поръчки с английски.

 

Писмени преводи с турски език

Писмените преводачески услуги с този език включват работа по всякакъв тип документация. В тази категория влизат:

  • Актове за раждане и удостоверения;
  • Дипломи за средно и висше образование; сертификати и уверения;
  • Пълномощни;
  • Нотариални актове и още.

 

Много често към нас се обръщат клиенти при кандидатстване за образование в България, сключване на брак, закупуване на имот. Има възможност и за продължително сътрудничество при издаване на фактури и фирмени документи на ежемесечно или ежеседмично ниво, или в друг интервал според ситуацията и организацията.

 

Устни преводи с турски

Устните преводи са задължителна асистенция при провеждане на събития като срещи, конференции, симпозиуми и други. Ясната комуникация изяснява параметрите на сътрудничеството и позволява ползотворни преговори. Всички страни са пряко заинтересовани от условията и изискванията, предмет на обсъждане. Освен за фирмени цели, ние можем да осигурим придружаващ преводач в болници, съдебни зали и за всякакви събития.

 

Заклети преводачи с турски

Заклетите преводачи имат различни роли. Първо, те удостоверяват с подписа си преводното съдържание на документи. Именно такъв професионалист Ви е нужен за официална документация, за да се уверите в нейната валидност. Същевременно този тип специалисти имат и друга задача. Те Ви придружават по време на изповядване на сделки пред нотариуси, за да сте сигурни, че сте запознати с условията и параметрите, на които се съгласявате. 

 

Цени за превод с турски език

Цените за преводи с в TBS Tradix са изключително достъпни. Един от факторите, от които зависят, е времето за изпълнение. Поръчките биват стандартни, бързи и експресни.

Обемът на възложеното съдържание също определя цената. Колкото по-голям е възложеният обем, толкова по-изгодна е цената. Нашите редовни клиенти ползват и сериозни отстъпки, с които показваме колко високо оценяваме съвместната ни работа. Използвайте калкулатора на сайта, за да се запознаете с цената за съответната услуга. Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим проекта Ви.

 

blank

 

Гордеем се с индивидуалния си подход, който ни позволява да предложим най-ефективните решения за различните казуси. Затова ще изготвим оферти с различни варианти, когато получим заданието. Ще Ви ги споделим и ще изчакаме сами да прецените кой начин е най-подходящ в случая. Освен това ще се съобразим максимално с Вашите изисквания, за да сме сигурни, че получавате точно това, за което сте се обърнали към нас.