Езици

Преводи от турски на български и от български на турски език

ТБС Традикс предлага писмени и устни преводи с турски. 

България има постоянни взаимодействия със своята югоизточна съседка. Комуникацията е ключов момент при тях, тъй като тя балансира бизнес потребностите и фините културни особености. Можете да разчитате на нашата агенция за коректни и експедитивни услуги за Вашия бизнес или за лични цели. 

Писмени преводи с турски език

Писмените преводачески услуги с този език включват работа по всякакъв вид документация. В тази категория влизат:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.
  • Счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени преводи на други видове документи и текстове. 

Много често към нас се обръщат клиенти при кандидатстване за образование в България, сключване на брак, закупуване на имот, пътуване с автомобил и др.

Устни преводи с турски

Устните преводи са задължителна помощ при провеждане на събития като срещи, конференции, симпозиуми и други. Ясната комуникация изяснява параметрите на сътрудничеството и позволява ползотворни преговори. Всички страни са пряко заинтересовани от условията и изискванията, предмет на обсъждане. Освен за фирмени цели, ние можем да осигурим придружаващ преводач в болници, съдебни зали и за всякакви събития.

Преводачи, одобрени от Министерство на външните работи на Република България

Одобрените от МВнР преводачи имат различни роли. Първо, само те имат право да извършат официален превод на документи, като за целта удостоверяват истинността и съответствието му с документа чрез полагане на своя подпис. Именно такъв професионалист Ви е необходим за превод на официална документация.

Втората важна роля на този вид специалисти е да Ви придружават по време на изповядване на сделки пред нотариуси, за да сте сигурни и Вие, и нотариусът, че сте запознати с условията на сделката.

Цени за превод

Цените за преводи с в ТБС Традикс са изключително достъпни. Един от факторите, от които зависят, е времето за изпълнение. Поръчките са стандартни, бързи и експресни. Обемът на възложеното съдържание също е определящо за цената. Колкото по-голям е възложеният обем, толкова по-изгодна е цената. Нашите редовни клиенти ползват и сериозни отстъпки, с които показваме колко високо оценяваме съвместната ни работа. 

Моля, използвайте калкулатора на сайта, за да се запознаете с цената за съответната услуга. Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим проекта Ви. Ще изготвим оферта с различни варианти, когато получим заданието Ви, за да може спокойно да я разгледате и да обсъдим кой е най-удачният за Вас вариант за изпълнение според случая. Освен това ще се съобразим максимално с Вашите изисквания, за да сме сигурни, че получавате точно това, за което сте се обърнали към нас.

 

blank