Преводи

 

Преводи от украински на български език и обратно

ТБС Традикс е авторитетна агенция за езикови услуги, която е доказала своите лидерски позиции в бранша. В продължение на над 20 години нашето мото е “Опит в успеха”! Доверете се на нас, когато имате нужда от съдействие с устни и писмени услуги, легализация, редакция, корекция и още.

 

Нашите преводи от украински на български език и обратно се извършват от сертфицирани специалисти. Всички те работят с голямо желание и прецизност върху всеки един проект, за да постигнат идеален финален резултат в съответствие с Вашите очаквания. В случай, че имате нужда от езикови услуги от и на украински, можете да използвате формата на запитване, за да изпратите до нас своята заявка. Ние ще се погрижим тя да бъде изпълнена в срок.

 

Агенция ТБС Традикс е съставена от топ експерти, които работят прилежно и съсредоточено върху всяка заявка. Този бизнес стил ни позволява да бъдем сред най-добрите в България и да поддържаме дългосрочни взаимоотношения с големи партньори от различни сфери. 

 

Писмени преводи от и на украински език

Работим усилено, за да поддържаме високи стандарти в услугата писмени преводи. Обслужваме заявки на над 35 езика, сред които и украински. Всеки от документите преминава няколко нива на контрол и редакция, преди да достигне до Вас. По този начин гарантираме качеството на работата си. Ето и някои от текстовете, по които работим активно:

  • юридически – договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения, легализиран  превод и др.
  • счетоводни, банкови и банкови процедури;
  • лични документи – дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение и други, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.; 
  • медицински документи – епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана и художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове;
  • писмени услуги за други видове документи и текстове.

Писмените езикови услуги изискват обширни познания от различни сфери на обществения, културен, политически и икономически живот. Затова подбираме внимателно експертът, който ще работи по Вашия продукт и насочваме вниманието му към конкретния казус. Изпратете заявката си онлайн или ни посетете в офиса ни – гр. София, на бул. Васил Левски 28А. На разположение на уебсайта ни ще откриете и калкулатор за писмени услуги, който може да предвиди ценовата оферта за вашата заявка. Горди сме да споделим, че предоставяме отлични услуги на добри и конкурентни цени.

 

Устни преводи: Преводач от украински на български език и обратно

Добрите устни преводи се подготвят от специалисти с голям опит и познания по различни теми. Затова работим с внимателно подбран екип от професионалисти, които имат опит с присъствие на събития, симултанен превод, шушутаж или консекутивен. Ако пред Вас предстои да изнесете реч пред голяма публика, препоръчваме да потърсите допълнителна подкрепа от професионален преводач от украински на български език и обратно.

 

При посещението на събития е нормално вълнението и емоцията да бъдат водещи в изказа и това да окаже влияние върху думите Ви. Не позволявайте притеснението да Ви завладее – предайте посланието си точно и правилно, без да прекъсвате мисълта си в търсене на точната дума. Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за съдействие от преводач. Консултацията е абсолютно безплатна. С удоволствие ще Ви съдействаме във важна среща, участие в конференция, работна среща, сключване на сделка или друго важно събитие. Добрата подготовка е ключова за успеха на представянето Ви!

 

Легализиран превод на украински: Преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи

 

Нашите специалисти предлагат легализиран превод на украински. Работим с преводачи, утвърдени от Министерството на външните работи (МВнР). Тези професионалисти, понякога наричани още “заклети преводачи”, играят огромна роля при входирането на официални документи пред институции. Експертите гарантират със своето име и подпис за автентичността на документа и съдържанието, което поднасят. Те са изключително важни за всеки по-голям и сериозен проект, който има нужда от специализирана документация.

 

blank

 

Ако проявявате интерес към услугите, които ТБС Традикс предлага, можете да се насочите към формата за запитване. Очакваме Вашите заявки и сме готови да отговори в най-скоро време на тях. Посочете краен срок и изискване за скоростта, с която очаквате поръчката да бъде изпълнена. При нас Вашите документи са на сигурно място!