Преводи

 

Агенция за преводи с унгарски език

ТБС Традикс е преводаческа агенция с огромен опит и традиции. Извършваме професионален превод от и на унгарски език, като осигуряваме перфектно качество, изпълняваме всички Ваши изисквания и винаги се съобразяваме с поставените срокове.

 

Готови сме да си сътрудничим за големи по обем и период проекти, както и за еднократни ангажименти за писмени или устни преводачески услуги. Работим с висококвалифицирани езикови специалисти, преводачи, редактори и координатори, които осигуряват безупречно изпълнение и извършват множество проверки, които да гарантират за точността на съдържанието.

 

През нашия 25-годишен опит сме работили в сътрудничество с редица министерства, държавни институции, представители на бизнеса и частни клиенти, които ни се доверяват за своите лични и бизнес проекти. Изпратете ни текстовете си за превод чрез сайта или по имейл или заповядайте на място в офиса ни на бул. “Васил Левски” 28А. Ние ще анализираме заданието и ще предложим различни решения, като Вие ще можете да изберете това, което ви удовлетворява най-добре като цена и условия за изпълнение.

 

Ще започнем работа по поръчката, когато сме уточнили всички особености, като ще се впишем в поставените срокове и ще се придържаме към най-високи стандарти за качество.

 

Писмени преводи с унгарски

Ние извършваме писмени преводи от и на унгарски език, като можем напълно да обезпечим документацията на Вашата фирма или да поемем поръчка за единичен документ за лични цели. Обърнете се към нас за превод на:

 

  • юридически документи: договори, пълномощни, декларации, устави, нотариални актове, съдебни решения и др.;
  • фактури, счетоводни и банкови процедури;
  • дипломи, удостоверения за раждане, брак, семейно положение, свидетелства за съдимост, уверения, академични справки и др.;
  • медицински документи, епикризи и др.; 
  • технически;
  • специализирана литература
  • художествена литература; 
  • софтуер, съдържание на уебсайтове.

 

Ако в списъка не срещате вида на текста, който сте подготвили, не се колебайте да се свържете с нас. Без значение от спецификата, обема и тематиката, ние ще се справим отлично и ще спазим конкретните Ви изисквания.

 

Устни преводачи с унгарски език

Ние работим с екип от висококвалифицирани устни преводачи с унгарски, които ще осигурят безпроблемната комуникация на различни събития. Можем да осигурим специалисти за консекутивен и симултанен превод, като техния брой зависи от продължителността и организацията на мероприятието.

 

Една от най-съществените стъпки при подготовката на конференция, семинар или друго събитие с международно участие е намирането на уверен устен преводач, чийто опит и компетенции му позволяват да предаде по максимално точен и стилистично уместен начин съдържанието на отделните изказвания. Нашите професионалисти ще се справят с тази задача и ще позволят на присъстващите да извлекат максимална стойност от участието си.

 

Легализиран превод с унгарски

TBS Tradix извършва услуги по превод от и на унгарски и легализация на документи. Легализацията представлява получаване на заверка от Министерството на външните работи или съответните релевантни институции, която потвърждава валидността на даден преводен текст.

 

Ние сме добре запознати с всички законови особености на тази комплексна процедура, което ни позволява да извършим дейността по ефективен и успешен начин. Нашата подкрепа ще Ви спести много време и средства, които иначе бихте вложили, ако изберете да не се доверите на професионалисти.

 

blank

 

Очакваме Вашите поръчки чрез сайта ни, по имейл или на място в нашия офис. Свържете се с нас, за да обсъдим параметрите на проекта и да изберем заедно най-подходящия подход.