Преводи

 

Превод от виетнамски на български език и обратно

ТБС Традикс предлага писмени и устни преводи, легализация, корекция, редакция, предпечат и форматиране. Екипите ни обслужват всяка от тези услуги на различни езици, сред които е възможен и превод от виетнамски на български език и обратно. Независимо от естеството на текста, преводачите ни могат да помогнат и при нужда от комбинация с други езици и допълнителни услуги.

 

Разполагаме с над 120 специалисти, които са на разположение да съдействат със своята експертиза. Част от тях имат тясна специализация в различни бизнес сфери, специална терминология, технически изказ и различни стилове на говорене. Всичко, от което имаме нужда, за да започнем работа по Вашата заявка, е достатъчно информация за проекта и очакван срок за изпълнение. Задайте своето запитване и посочете един от вариантите за обслужване – експресен, бърз или стандартен. 

 

Всеки проект изисква добра предварителна подготовка, за да бъде изпълнен достатъчно качествено. За целта Ви каним на безплатна консултация, която има за цел да се запознаем по-обстойно със задачата, както и услугите, които можем да предложим като агенция. След уточняване на основните специфики на заданието, нашите екипи от преводачи са в готовност да се заемат с неговото обслужване. Целият процес по партньорство може да бъде извършен в нашия “виртуален офис” онлайн, както и на място, в офиса ни на бул. Васил Левски, 28А.

 

Писмени преводи от и на виетнамски език

 

Функционираща от 1996 г. насам, ТБС Традикс има опит във всички сфери на преводите. С лекота и голяма мотивация обслужваме различни стилове писмени преводи от и на виетнамски език. Според характера на текста, можем да осигурим отлично изпълнение, съобразено в краен срок, на един от следните типове документи:

  • договори, пълномощни, спесимени, устави;
  • счетоводни документи;
  • лични документи: актове за раждане, свидетелства за съдимост и др.;
  • нотариални актове;
  • оферти, бизнес предложения, презентации;
  • други.

Работата на нашите професионалисти е съобразена с търсенето. Предлагаме разумни, конкурентни цени и бързо обслужване. С гордост можем да споделим, че кратките срокове не плашат екипите и не са за сметка на качеството, което предлагаме. Вътрешната политика на агенцията за обслужване е основана на професионални и морални принципи, които важат в пълна сила за всичко, което правим. Затова текстовете, които подготвяме, преминават през многобройни нива на консултация, проверка, редакция и корекция. Финалният продукт достига до Вас едва когато сме уверени в стойността на текста и неговите езикови качества от най-високо ниво.

 

Когато става въпрос за международни професионални взаимоотношения, най-добрият приятел на експерта е неговия преводач. Затова екипите ни са разположение, за да Ви съдействат в превода от и на виетнамски език. Не забравяйте, че консултацията и разходите по куриера за транспорт на документите от и до Вашия офис са безплатни. За всичко останало се грижим ние. Предлагаме цялостното обслужване, безпроблемна комуникация, гъвкавост и отлични резултати.

 

Устни преводи: преводач с виетнамски език

Пред Вас предстои голямо събитие или важна инициатива, изискваща познания по виетнамски? Нашите експертни преводачи са готови да Ви съдействат при бизнес срещи, презентации, конференции, дискусии, инициативи, участия на събития и други. С високо качество на устни преводачи с виетнамски, агенцията е в състояние да съдейства с експертиза. Ние ще се погрижим да останете разбрани правилно, като предадем цялата емоция и смисъл на посланията, които отправяте към своята публика.

 

Не се притеснявайте дали ще останете разбрани правилно от своята аудитория. Нашите преводачи са специалисти в работата, която извършват. Те имат познания в различни области и са съдействали с превод от и на виетнамски във всякакви комуникативни ситуации. Ние ще Ви осигурим надеждни експерти, които са ерудирани и стриктни в изпълнението на своите задачи. Екипите ни са готови да съдействат, за да  подготвите идеалното представяне, без грешка.

 

Преводачи, одобрени от Министерство на външните работи

Всяка една от услугите, които предлагаме, може да бъде изпълнена от сертифициран специалист. Работим с преводачи, които са официално одобрени от Министерството на външните работи (МВнР). Още наричани “заклети преводачи”, тези експерти отговарят за достоверността на информацията, която предоставят и са предствителни лица при подготвяне на официални документи. Истинността и автентичността на документите зависи от присъствието на техния подпис, затова и тяхната роля в подготвянето на официална кореспонденция е така важна за всеки един сериозен проект. При нужда от специализиран превод от и на виетнамски, можем да съдействаме с топ експерти от цяла България.

 

blank

 

ТБС Традикс може да съдейства онлайн или на място, в офиса на агенцията. На разположение сме да отговорим на всичките Ви въпроси, както и при нужда от допълнителна консултация. Независимо от естеството на работа, не се колебайте да се свържете с  нас. С над 24 години опит в сферата на преводите, ние ще отговорим на Вашите очаквания с отлично обслужване в срок. Очакваме Вашите заявки през формата за запитване на уебсайта.