Доказан контрол на предлаганите услуги в ТБС Традикс

Контролът на качеството е основата на нашата концепция за организация на работните процеси. Поради тази причина сме въвели системата за управление на качество. Тя успява да обхване всеки един етап и всеки един аспект по отношенията между Възложителя и Изпълнителя на преводачески услуги – от запитването за превод и приемането на поръчката до заплащането, предаването на готовия превод и последващи действия във връзка с него.

Системата за управление на качеството в Агенция за преводи и легализация ТБС Традикс e сертифицирана съгласно различни, но основни сертификати. Те се изразяват в – ISO 9001:2015 и сизискванията за предоставяне на преводачески услуги от европейския стандарт EN 17100:2015. Това гарантира, че всички поръчки, без значение дали са малки преводи или големи международни проекти, се изпълняват според установените световни и европейски стандарти.

 качеството при извършване на превод и легализация  качеството при извършване на превод и легализация

Как работим ние?

Целият процес от самото възлагане на поръчката за писмен превод до нейното предаване се уповава на контрол върху качеството. Проектните координатори на Агенция за превод ТБС Традикс стриктно, всеотдайно и на всяка цена се грижат Възложителите да получат в края най-доброто. Преводите са редактирани, коригирани и винаги прилежно форматирани. Качеството е на ниво, което се оценява не само от български Възложители, а и от такива по целия свят.

За всички услуги, предлагани от ТБС Традикс може да разберете тук. При въпроси и необходимост от уточнения относно преводи на различните двойки езици не се колебайте да се свържете с нас.

Тук може да се запознаете с услугите на преводаческа агенция ТБС Традикс:

Доверете се на качеството Ралица Цингова