Не всичко е така както изглежда! Стандартното работно време не е задължително, а възможностите за печалба не са една и две. Всички от екипът на ТБС Традикс – Агенция за превод и легализация, е радостен да представи една чудесна възможност за максимално удовлетворение както за вас, така и за всички ваши близки и сътрудници, нуждаещи се от преводи, с които ще ни свържете!

Въпреки че Агенция за преводи и легализация ТБС Традикс е позиционирана в град София, извършването на преводи може да бъде реализирано от и за всяко кътче от страната и чужбина. Клиентите ни са разпръснати именно на този принцип, а за да ги има навсякъде си сътрудничим с т.нар. агенти, които са част от Агентската ни програма. Именно това е и една от благоприятните опции за нашите сътрудници, а именно Агентската ни програма.

За всички, които обичат да се свързват с хора, да бъдат посредници и да им съдействат в справянето по изминаването на тежкия път по превод и легализация, то тази задача несъмнено е за Вас и ще ви донесе не една и две ползи.

Несъмнено безценна е човешката благодарност за една добра услуга, но ние предлагаме и нещо интересно в допълнение.

Имате познати и приятели, имате контакти с потенциални корпоративни клиенти, които се нуждаят от писмени преводи или устни преводи, легализация на документи, специализирани преводи за техните лични нужди или за работата им?

Вие можете да им помогнете и ДА СПЕЧЕЛИТЕ!

Включете се в нашата агентска програма, свържете ни с хората, които познавате, и ще постигнете едновременно две цели – ще им осигурите безплатна консултация, качествени преводи на добри цени и едновременно с това ще спечелите за себе си тяхната благодарност и постоянни агентски проценти от ТБС Традикс при всяка тяхна поръчка. Свържете се с нас, за да Ви разкажем как можете да станете Традикс агент и да участвате в едно успешно партньорство!

Не пропускайте следващата обобщена и лесно достъпна информация относно програми и промоции, които предлага Агенция за преводи и легализация ТБС Традикс.

Тук може да се запознаете с услугите на преводаческа агенция ТБС Традикс:

ОТ НАС ЗА ВАС – част I Ралица Цингова