Програми и промоции от ТБС Традикс

Агентска програмаОбичате да свързвате хората? Несъмнено безценна е човешката благодарност за една добра услуга, но ние Ви предлагаме и нещо интересно в допълнение.

Имате познати и приятели, имате контакти с потенциални корпоративни клиенти, които се нуждаят от писмени или устни преводи, легализация на документи, специализирани преводи за техните лични нужди или за работата им?

Вие можете да им помогнете и ДА СПЕЧЕЛИТЕ!

Включете се в нашата агентска програма, свържете ни с хората, които познавате, и ще постигнете едновременно две цели – ще им осигурите безплатна консултация, качествени преводачески услуги на добри цени и едновременно с това ще спечелите за себе си тяхната благодарност и постоянни агентски проценти от ТБС Традикс при всяка тяхна поръчка. Свържете се с нас, за да Ви разкажем как можете да станете Традикс агент и да участвате в едно успешно партньорство!

За дружества и организации18% ОТСТЪПКА от цените за превод при сключване на договор с ТБС Традикс

Уважаеми клиенти, ако сте самостоятелен предприемач или представлявате търговско дружество или друг вид организация, можете да се убедите в качеството на услугите ни – превод и легализация, като едновременно с това спестите средства.

Ако желаете да се възползвате от нашето предложение, моля, свържете се с нас по удобен за Вас начин. Отстъпката от 18% ще бъде валидна за за целия период на успешното ни сътрудничество. Подробна оферта с всички възможни отстъпки за превод и легализация можете да получите, като ни изпратите запитване за превод и легализация.

Заедно можем да работим по-успешно!

Колкото повече...Вземете своята Традикс клиентска карта при първото си посещение в нашия офис. Още с първата поръчка ще получавате:

10% отстъпка, а с всяка следваща ще продължим да Ви спестяваме все повече!

Картата Ви може да бъде ползвана и от Ваши близки, приятели, партньори и познати.

Успяхме да Ви усмихнем с това предложение, нали? Вярваме, че ще се запознаем, за да Ви връчим картата лично!