Как да изчислите сами цена за превод?

Този въпрос вече има своя отговор! Агенция за преводи ТБС Традикс Ви предоставя нужната информация, за да успеете сами да се ориентирате за цена на превода, който предстои да възложите. Изчисляването на цена за превод на всяка от двойките езици, с изключение на преводи, които ще се извършват на йероглифни езици, се случва съобразно преведения текст и броя символи, съдържащи се в него.

Важно е да имате предвид, че 1 преводаческа страница = 1800 символа, спрямо БДС* и по този начин може да се изчисли приблизителен обем, и съответно приблизителна цена за превод.

Още по-точно, цената за превод може да бъде изчислена на база думи, като по този начин крайната цена за превод, става ясна още при възлагане на поръчката, т.к се калкулира броят думи на текста за превод.

Броят на символите и думите, може сами да откриете, като обработите текста за превод във файл .docx–>Review–>Word count.

За още по-голямо улеснение и максимална информация, може да разгледате и използвате нашия калкулатор, както ѝ да ни посетите на място, гр. София, бул. „Васил Левски“ 28 А, където ще разгледаме текста за превод и ще изчислим приблизителна или крайна цена за неговия превод на конкретен език.

Агенцията ни за преводи в град София позволява редица възможности сами, а и с наша помощ да изчислите стойността на Вашия превод, което гарантирано улеснява по-нататъшни стъпки при представяне на документите Ви в България и чужбина.

 

*БДС – Български държавен стандарт

 

Тук може да се запознаете с услугите на преводаческа агенция ТБС Традикс:

Изчисляване на цена за превод Ралица Цингова