Превод на медицински документи е услуга с изключителна значимост. Това е една наистина отговорна задача, която предполага професионализъм и абсолютна точност при превеждане. Ние от преводаческа агенция ТБС Традикс Ви предлагаме всичко това. Нашите преводачи ще извършат превод на всеки медицински документ, от който се нуждаете бързо и качествено на разумна цена. През годините сме натрупали богат опит в медицинския превод, работим с истински професионалисти с широки познания по отношение на специфичната медицинска терминология. Въпреки това обаче има случаи, които изискват мнение от медицинско лице, ето защо при необходимост се допитваме до лекар. Всичко това е с цел Вие – нашите клиенти да получите възможно най-доброто обслужване. Не се колебайте да ни потърсите, както на място в нашия офис в град София на бул. Васил Левски 28А, така и като се свържете с нас чрез формата на сайта или с телефонно обаждане на +359 2 963 02 94 и +359 878 430 243!

Превод и легализация на медицински документи

Медицинските преводи предполагат особено внимание по отношение на всеки детайл. Всякакви неточности са напълно недопустими, тъй като това касае здравето на някого. Ето защо всеки преведен документ преминава през обстоен преглед преди да Ви бъде предаден. По този начин осигуряваме пълната коректност на всяка дума. Извършваме превод на всякаква медицинска документация:

  • епикризи;
  • изследвания;
  • рецепти;
  • амбулаторни листове;
  • специализиран софтуер, които се използва в болничните заведения и от лекарите;
  • решения за ТЕЛК;
  • направления;
  • болнични листове;

При работата нашите преводачи се съобразяват с всички изисквания за превеждане на такъв тип текстове. Много често, за да бъда валидни пред чужди институции и болнични заведения, преведените документи трябва се легализират. Ако се нуждаете от превод и легализация на медицински документи, ние от ТБС Традикс с удоволствие ще извършим тази услуга. Ще заверим документите пред съответните институции и ще преведем всички банкови такси към Министерство на правосъдието и Националния център за информация и документация вместо Вас. Всичко ще бъде изпълнено съгласно всички законови изисквания. Можете да бъде напълно спокойни, че документите, от които имате нужда ще бъдат изрядно преведени и легализирани.

Епикризата е сред най-важните медицински документи, тъй като тя дава пълна информация за здравословното състояние на лицето, за което е съставена. На база да описаното в нея се поставя диагноза, а правилната диагноза е най-важната крачка към провеждане на успешно лечение с правилните медикаменти. Услугата превод на епикриза заема важно място сред всичките ни дейности. Това така, защото вярваме, че човешкото здраве е най-голямата ценност. Точно поради това си убеждение сме изключително стриктни по отношение на превеждането на материал с толкова висока стойност.

Потребност от превод на медицински документи имаме най-често, когато става дума за лечение в чужбина или при завръщане от такова. Когато става дума за подготовка за заминава на лечение в друга страна, освен качествен превод на всички необходими документи, важна роля играе е времето за изпълнение на поръчкатата. И тъй като в много случаи дългото чакане, може да доведе до различни усложнения, предлагаме експресна услуга, която се извършва в рамките на 6 часа. Качеството на крайния резултат не подлежи на компромис. Бързата и стандартната поръчка пък се извършват съответно за 1 и 3 работни дни.

Превод на медицински документи цена

Цената на тази услуга се формира като се следват ясни критерии – обем, специфика на текста, срок на изпълнение и необходимост от легализация. Можете сами да направите справка за цената като използвате нашия калкулатор. След като въведете необходимите данни ще научите крайната цена за изпълнение на своята поръчка. Предлагаме специални отстъпки и програми, както за индивидуални клиенти, така и за дружества и организации. През целия процес на съвместната ни работа получавате безплатно консултиране. Спазваме стриктно уговорените срокове. Предлагаме гъвкаво обслужване и варианти за дистанционно изпълнение на поръчки. Дори да се намирате извън София, няма причина да не работим заедно. Очакваме Ви! Свържете се с нас по удобен за Вас начин! С радост ще дадем отговор на всеки въпрос!