Целият екип на ТБС Традикс ви пожелава Весела Коледа! Бъдете вдъхновени, одухотворени и здрави!

Надяваме се, че поемате по-добри пътища щом се налага да превеждате текстове и документи. Ние сме насреща да ви помогнем и да вървим част от пътя ви по постигане на целта!

Кога е необходим превод на документи?

Разбира се, когато сте поели по път извън страната ни. Светът е едно прекрасно място, а превода е само ключът към всички врати. Ние знаем това и целта ни е да направим всичко най-добро за своите клиенти, за да бъде пътят лек и съпътстван от повече приятни мигове, вместо с неприятни моменти.

Ако заминавате да учите в чужбина или пък предстои да развивате бизнес извън страната. Ако отивате на екскурзия при близък приятел или ви предстои да се погрижите за здравето си извън страната ни – не се колебайте да ни потърсите. За нас всеки клиент е нов приятел и раздаваме сърце и душа, за да му помогнем!

В случай че ви се наложи превод на английски или някой друг език, през празничните дни най-работливото джудже на ТБС Традикс ще е на разположение на телефон: +359  878 430 242, както и на имейл: office1@tbstradix.com. Офисът на генция за превод ТБС Традикс.

Бъдете честити, а ние от ТБС Традикс ви пожелаваме нови хоризонти за новата 2019 година!

Тук може да се запознаете с услугите на преводаческа агенция ТБС Традикс:

Весели празници от екипа на ТБС Традикс Ралица Цингова