Нашият екип - ТБС Традикс

Запознайте се с прекрасните ни професионалисти, хора с опит, идеи и желание за работа, които винаги са готови да отговорят на Вашите въпроси! Нашият екип е на Ваше разположение, за да Ви бъде полезен.

Бойко Райчев, управител

Бойко Райчев, управител

Бойко Райчев заедно с Александър Андров поставят началото на ТБС Традикс през 1996 г. Вече 19 години, като собственик и управител на ТБС Традикс, Бойко успява да се справя с всяка ситуация. Той е спокоен, уравновесен, умее да предразполага хората и да вдъхва доверие. Влага сърце и душа във всичко, с което се захване. Безкомпромисен в качеството на предлаганите от ТБС Традикс услуги. С натрупания опит Бойко уверено може да заяви, че е открил тайната на успеха. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски“, специалност: Новогръцка филология. Свободното си време посвещава на дъщеря си. Обича да играе с нея. Обича тениса на корт и морето.

Александър Андров, упълномощен представител

Александър Андров, упълномощен представител

Александър Андров е един от основателите на ТБС Традикс през 1996 г. С богатия си опит и професионализъм еднакво добре се справя на всички „фронтове“. За него няма невъзможни неща. Александър успешно ръководи и контролира различни проекти. Притежава остър ум, чувство за справедливост, чувство за хумор, полиглот, човечен. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски“, специалност: Новогръцка филология. През свободното си време обича да кара колело. Обича да ходи на театър и да пише.

Теодора Златева, заместник-управител

Теодора Златева, заместник-управител

Като си помислим за фирмата, няма начин да си я представим без нея. Тя е част от душата на цялото ни семейство. Теодора дойде при нас през 1998 г. и започна работа като проектен координатор. Заради качествата си, неуморния си труд, вечната си усмивка и постоянната си отдаденост на работата през 2006 г. тя беше назначена и за заместник-управител, а благодарение на нейната упоритост, лоялност и способности през 2014 г. тя стана и действащ съдружник в ТБС Традикс. Теодора е завършила Нов български университет, специалност: Икономика. Обича пътуванията из България и по света, театрите, концертите, киното, дългите приятни разходки, шоколада, рок музиката и лятото.

Магдалена Димитрова, проектен координатор

Магдалена Димитрова, проектен координатор

Магдалена работи в ТБС Традикс от 2013 г. Със своята отдаденост, дипломатичност и увереност тя бързо стана неразделна част от нашия прекрасен екип. Магдалена познава в детайли услугите, които предлага ТБС Традикс. С усмивка и отзивчивост консултира клиентите, отговаря на всичките им въпроси и съумява да им предложи най-удачния вариант за извършване на услуга, водейки се от желанието да им бъде полезна. Магдалена е завършила СУ „Св. Климент Охридски“, специалност: Българска филология. Свободното си време посвещава на книги, кино, театър и пътувания – все начини, по които се запознава с нови и любопитни за нея светове.

Милена Колева-Стойкова, маркетинг специалист

Милена Колева-Стойкова, маркетинг специалист

През 2008 г. Милена започна работа в ТБС Традикс като проектен координатор. От края на 2014 г. вече е нашият маркетинг специалист. Милена е комуникативна, креативна, уверена, с богат опит. Част от задълженията й са набор на преводачи/редактори/редактори експерти, проучвания, изготвяне на програми и промоции на дружеството. Тя създава, редактира и поддържа съдържанието на фирмения сайт/блога и социалните профили, въвежда и обучава новоназначени служители в дружеството и др. Милена е завършила Технически университет – София. Свободното си време посвещава на обичаните си хора, приятелите и ръчно изработени нещица. Обича разходките, книгите, киното и театъра, музиката, красивите неща и места…

Даниела Калчева, счетоводител

Даниела Калчева, счетоводител

Даниела е част от нашия екип от 2013 г. Тя е професионалист с дългогодишен опит в счетоводството. Винаги е усмихната и мила, но стриктна и отговорна в работата си. Работата й в ТБС Традикс е свързана с обработка на счетоводни документи, изготвяне на отчети, ведомости, плащания, събиране на вземания и др. Познава счетоводните закони и може да се разчита на нея. Даниела има дипломи от Технически университет София и УНСС. Обича да танцува и да се среща с приятели. Обича слънцето и морето.

Недялка Папазян, куриер-легализация

Недялка Папазян, куриер-легализация

Недялка или Нели, както всички я наричат. Тя е вечно бързаща, тя е нашата връзка с институциите и специалист по заверки. На нея сме поверили легализацията, която е част от нашите услуги. Нели е с нас почти от самото създаване на фирмата. Обича да експериментира в кухнята и да ни изкушава с разни вкусотийки. В свободното си време се радва на голямото си семейство и непослушния си котарак.

Татяна Попова, куриер-клиенти

Татяна Попова, куриер-клиенти

Усмихната, мила, любезна – така я описват много от клиентите ни. Ние можем да добавим още: отговорна, всеотдайна, неуморна. Таня е част от екипа ни от 2000 г. От тогава тя е нашата връзка за предаване и получаване на документи към и от нашите клиенти. Тя знае как да работи и как да разпуска. Но дори в свободното си време, не може да стои на едно място. Наслаждава се на дълги разходки, докато покорява планините в България. Обича да ходи на театър.

Потърсете ни и нашият екип ще направи най-доброто за Вас, защото ние ценим и уважаваме партньорите си, грижим се и защитаваме интересите на клиентите си.